Eğirdirspor Sezonun İlk Maçına Çıkıyor

Eğirdirspor Sezonun İlk Maçına Çıkıyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Eylül 2015 20:00
Eğirdirspor Sezonun İlk Maçına Çıkıyor

Yıllardır 3. Lig özlemi bulunan Eğirdirspor, bu hasretine bu sezon vermek istiyor. Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta mücadele eden Eğirdirspor, sezonun ilk maçını pazar günü Afyonkarahisar deplasmanında İscehisarspor’la oynayacak.

Bu karşılaşmanın hazırlıklarını sürdüren kırmızı-yengeçler, sezona galibiyetle başlamak istiyor. Yaptığı özel maçlarla eksikliklerini gören Eğirdirspor, SDÜ ve Eğirdir’de yaptıkları antrenmanlara sezona en iyi şekilde hazırlandı. Bu arada Teknik Patron Hakan Hayati Karaca, sezonun ilk maçını Afyonkarahisar temsilcisi İscehisarspor’la oynayacaklarını belirterek, “İyi bir giriş yapmak istiyoruz. Çalışkan öğrencilerim var. Koşacağız, mücadele edeceğiz. 2. hafta Konyaaltı Belediyespor’la oynayacağımız maça moralli çıkmak istiyoruz” dedi.

KADRODA KİMLER BULUNUYOR?
Eğirdirspor’un yeni transferleri ise şu şekilde: Fırat Akyıl, Bulut Akbaş, Burçin Görgen (Serhat Ardahanspor), Yunus Kalender, Burak Gezer (Hatay Dörtyolspor), Cem Çetin (Dersimspor), Gökay Abdi Özdemir, Yüce Çakır (Ereğlispor), Güven Seyhan (Kütahyaspor), Haşim Ateş (Niğde Belediyespor), Koffi Kouname Eugene (Sarıkamış Belediyespor), Mehmet Karabacak (Turanspor) ve Sercan Gerenkaya (AFJET Afyonspor), İç Transfer: Arif Anıl Çetinkaya, Cenk Güven, Erdem Enver Çetiner, Hüseyin Kartal, Suat Ünal, Süleyman Metin, Süleyman Atakan Gürcan ve Hasan Mert Sözgen.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum