Eğirdirspor Yeni Sezona Hazırlanıyor

Eğirdirspor Yeni Sezona Hazırlanıyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Temmuz 2015 18:31
Eğirdirspor Yeni Sezona Hazırlanıyor

2015-2016 Sezonunda Bölgesel Amamtör Ligde mücadele edecek olan temsilcimiz Eğirdirspor'un birinci etap kampı devam ediyor. Eğirdir Öğretmenevinde konaklayan Kırmızı yengeçler günde iki idman ile çalışmalarını sürdürüyor.

Eğirdir İlçe stadında günde çift idman yapan kırmızı beyazlı ekipte moraller yerinde. Yeni transferlerin karakterinden ve çalışkanlığından menun olan teknik ekip, bir kaç transfer daha yaparak, transferi kapatacaklarının altını çizdiler.

Eğirdirspor Teknik Direktörü Hakan Hayati Karaca, sezon öncesi iyi çalıştıklarını ifade ederek, "Futbolcuların hepsi kapasitelerinin yüzde yüzünü vermeye çalışıyorlar. Bu bizim için çok önemli, bizler ne almak istiyorsak onlar hep üzerine katıyorlar. Tabi yeni gelen arkadaşlarımız var. Uyum sürecini en kısa sürede atlatmamız gerekiyor. Yoğun şekilde çalışıp lige en iyi şekilde hazırlanmak istiyoruz. Tabii ki bu bir süreç, bir aylık bir süremiz var. Her geçen gün üzerine koyup eksiklerimizi düzeltmeye çalışacağız. Eksiklerimizi görüp ona göre takviyeler yapmak istiyoruz. Birbirini tanıyan hoca ve futbolcu grubumuz var. Ne anlatmak istediğimiz bizim için önemli. Bunu anlamaları çok daha önemli. Birinci etap kampımız 16 Temmuz tarihinde sona erecek daha sonra 6 günlük bir bayram izninin ardından 2.etap kampımıza 22 temmuzda Eğirdir'de devam edeceğiz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.