Eğirdirspor Zorlu İzmir Deplasmanına Gidiyor

Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta ilimizi ve ilçemizi temsil eden Eğirdirspor Pazar günü deplasmanda ligin şampiyonluk adayları arasında gösterilen İzmirspor’a konuk oluyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Kasım 2014 12:25
Eğirdirspor Zorlu İzmir Deplasmanına Gidiyor

BAL ligi 7. Grupta mücadele eden Eğirdirspor’da İzmirspor maçının hazırlıkları dün yapılan taktik antrenmanla son buldu. Kırmızı beyazlık ekip Cumartesi günü maçın oynanacağı İzmir’e hareket edecek. İzmir Yeşilyurt İlçe stadında oynanacak olan karşılaşma saat: 13.30’da başlayacak. Eğirdirspor’da Karşılaşma öncesinde sakat veya cezalı oyuncu bulunmuyor.

Teknik Direktör Hakan Karaca maç öncesinde yaptığı açıklamada “ Ligin kendi sahasında iyi oynayan ekiplerinden biri olan İzmirspor ile hafta sonu zor bir maç bizi bekliyor. Hazırlıklarımızı tamamladık. İnşallah İzmir’den puan veya puanlarla döneceğiz. Ben ekibime güveniyorum. İyi oynuyoruz fakat bazı eksik yönlerimiz var, bunların üzerinde de bu hafta çalışmalarımızı yaptık. Elimizden gelenin en iyisini yaparak bu maçtan galibiyetle döneceğimize inanıyorum” dedi.

Eğirdirspor geride kalan 7 haftada 7 puan toplayarak ligin 10. Sırasında yer alırken, İzmirspor ise 11 puanla 5. Sırada bulunuyor.
Bal Ligi 7. Grupta haftanın programı ise şu şekilde;

09 Kasım 2014 Pazar -13.30
Bucak Belediyespor – Sarayköyspor
Isparta DSİ – Afyon Afjetspor
İzmirspor – Eğirdirspor
Konyaaltı Belediyespor- Muratpaşa Belediyespor
Muğlaspor – Yeşilovaspor
Pamukkale – Uşak Sportif
Selvioğlu – Bodrum Bld. Bodrumspor

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.