Eğirdirspor’dan 8 Transfer

2014-2015 Futboö sezonunda Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta mücadele edecek olan temsilcimiz Eğirdir Spor Eğirdirli 8 futbolcu ile sözleşme imzaladı.

Yayınlanma:
Eğirdirspor’dan 8 Transfer

Bu yıl BAL liginde mücadele edecek olan Eğirdirspor, Eğirdir Beldiyespor’un alt yapısından yetişen ve geçtiğimiz senelerde çeşitli liglerde forma giyen 8 futbolcu ile anlaşamaya vardı. Eğirdir Spor Kulübü transferde ; Kemal Oruç, Mert Erfidan,Gürkan Ertap,Çağatay Demiral, Suat Ünal, Ferhat Zilan, Ethem Ertap, Gökhan Savran ile sözleşme imzaladı.

İmza töreninde konuşan kulüp Başkanı Av. Halil İbrahim UYSAL “ bu yıl mütevazi bir kadro kurarak BAL liginde yolumuza devam etmek için çaba sarf edeceğiz. Bu gün Eğirdirimizden yetişen 8 tane gencecik öz evlatlarımız ile sözleşme imzaladık. Gençlerimize inanıyor ve güveniyoruz. Taraftarımız, Eğirdir esnafımız olmak üzere herkesten takımımıza sahip çıkmalarını temenni ederken, Futbolcularımıza başarılar diler hayırlı uğurlu olsun dileklerimi iletirim. Hocamızın istekleri doğrultusunda transfer çalışmalarımız devam ediyor ilerleyen günlerde yeni imzalar olabilir” dedi.
HARUN KORKMAZ YUVAYA DÖNDÜ
Eğirdir spor dış transferde 2008-2009 futbol sezonunda Eğirdir Belediyespor, sırasıyla Serikspor,Sandıklıspor, Isparta Özel İdarespor, Sincan Belediyespor, Niğde Belediyespor ve son olarak da Tekirdağspor formasını giyen Harun Korkmaz ile sözleşme imzaladı.

İmza töreninde konuşan Korkmaz “ tekrar Eğirdir’de, Eğirdirspor forması altında mücadele edecek olmaktan dolayı mutluyum evime döndüm, transferimde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.