Eğirdirspor'dan Gol Yağmuru 5-0

Eğirdirspor'dan Gol Yağmuru 5-0

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Ağustos 2015 14:02
Eğirdirspor'dan Gol Yağmuru 5-0

2015-2016 sezonu Bölgesel Amatör Lig'de ilimizi ve İlçemizi temsil edecek olan Eğirdirspor hazırlık maçında Muratpaşa Belediyespor'u 5-0 gibi farklı bir skorla mağlup ederek, rakiplerine göz dağı verdi.

Eğirdir İlçe stadında Çarşamba günü oynanan karşılaşmada Eğirdirspor'un gollerini 11.dakika'da Bulut Akbaş, 13. Dakikada Gökay Özdemir, 47 ve 70. dakikalarda Burak Gezer ve 89. dakikada Süleyman Metin kaydederken, Eğirdirspor karşılaşmanın 75. dakikasında Cem Çetinle birde penaltı pozisyonundan yararlanamadı.

Karşılaşmada yeni transferler Koffi, Haşim ve Samet'te forma giyerken Eğirdirspor alt yapısından yetişen ve bu yıl A takıma çıkarılan Anıl Çetinkaya ve Erdem Çetiner'de süre alma fırsatı buldu.

Eğirdirspor Kukübü Başkanı Halil İbrahim Uysal ve Yönetim Kurulu üyeleri maçı tribünden takip ederken, taraftarlarda takımını yanlız bırakmadı.
Eğirdirspor Teknik Direktörü Hakan Hayati Karaca maç sonunda yaptığı açıklamada " 2 Eylülde oynancak olan Türkişye kupası maçına kadar buna benzer 2-3 hazılık maçı daha yapacağız. Oyuncularımın bugün gösterdiği performanstan memnunum. İyi bir takım olma yolunda ilerliyoruz, İnşallah sezona damga vuraak Eğirdirspor'u yaratıp yıllardır hasret olunan 3. Lig'e bu yıl çıkmayı hedefliyoruz. Ben buradan bize her türlü konuda ellerinden gelen gayreti gösteren yönetimimize çok teşekkür ediyorum. Eğirdir ve Isparta halkının desteğine ihtiyacımız var. Herkes'ten bu klübe destek olmalarını istiyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum