Eğirdirspor'dan Son Dakika Transferi

Eğirdirspor'dan Son Dakika Transferi

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Ekim 2015 11:51
Eğirdirspor'dan Son Dakika Transferi

Kırmızı-yengeçler, yıllarca profesyonel liglerde boy gösteren Süleyman Görgün ile Beykozsporlu kaleci Oktay Selvi’yi transferin son gününde kadrosuna kattı.

Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Eğirdirspor, transferin son gününde 2 transfer yaptı. Kırmızı-yengeçler, transferin son gününde Beykozspor forması giyen Kaleci Oktay Selvi ve Kuşadasıspor Forması giyen tecrübeli sağ bek Süleyman Görgün ile anlaşmaya vardı.

Süleyman Görgün Kimdir
1999 yılında Muğlaspor’la profesyonel olan Görgün, sırasıyla Fatih Karagümrük, Uşakspor, Denizlispor, Kardemir Karabük, Bandırmaspor, Körfez İskenderun, Ünyespor, Çine Madranspor, Bodrumspor ve Kuşadasıspor formalarını giymişti. Süper Lig’de 13, PTT 1. Lig’de 87, 2. Ligde 95, 3. Lig’de 89 ve Bölgesel Amatör Ligde 51 maça çıkan 34 yaşındaki tecrübeli oyuncu, Çine Madranspor ve Bodrumspor’dan sonra Eğirdirspor’da.
Çinespor’un eski Teknik Sorumlusu Gürkan Ferhatoğlu ise Spor Servisimize arayarak, eski oyuncusu için, “Bence BAL’ın en iyi oyuncusu. Eğirdirspor çok iyi transfere imza atmış, Kendisine başarılar diliyorum” açıklamasında bulundu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum