Eğitim Camiasında Balaban Şov Devam Ediyor

Türk Eğitim Sen Isparta Şube Başkanı Ali Balaban, Stajyer (Aday) Öğretmenler ile Rehber Öğretmenlerine MEB Strateji Geliştirme Başkanı Mehmet Baki Öztürk tarafından "Her şey Seninle Başlar" konulu konferansa iki kurumdan davet gönderilmesini eleştirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Mayıs 2016 10:14
Eğitim Camiasında Balaban Şov Devam Ediyor

Balaban konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

"İl Milli Eğitim Müdürlüğünün 10 Mayıs 2016 tarihinde okullara gönderdiği yazıda 14 Mayıs 2016 tarihinde saat 18.30 da Halk Eğitimi Merkezi Salonunda Okul Müdürü, Stajyer (Aday) Öğretmenler ile Rehber Öğretmenlerine MEB Strateji Geliştirme Başkanı Mehmet Baki Öztürk tarafından "Her şey Seninle Başlar" konulu konferans verileceği belirtilerek bu konferansa katılım sağlanması istenmektedir. Ne tesadüftür ki aynı gün, aynı yer ve aynı saatte aynı kişi bir sendikanın davetlisi olarak konferans vermek için ilimize geleceği afişlerle ve yerel basın marifetiyle kamu oyuna duyurulmuştur.
İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yıldırım'a konu ile ilgili durumu sorduğumda "ben bakanlığımın bir daire başkanını konferansa getiriyorum. Bununla ilgili başka kurumlarda getirmişse bizim programımızı çalmışlardır" ifadesini kullanarak bilgisi olmadığını beyan etti. Şimdi soruyorum bu nasıl iştir. Hem İl Milli Eğitim Müdürlüğü hem de bir sendika aynı zamanda, aynı yer ve saatte böyle bir konferans düzenleyebilir. Deseler ki biz milli eğitim müdürlüğü olarak bir sendika ile ortaklaşa böyle bir faaliyet yapıyoruz, amenna. Ama iki ayrı kurum birbirinden habersiz böyle bir konferansı düzenleyebiliyorlar. Milli Eğitimde yapılan baskılar işte bu kadar ayağa düşmüş durumda. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum