Eğitim Gönüllülerinden Danışmanlık

Isparta Eğitim Gönüllüleri Derneği üniversite ek yerleştirmeleri ile ilgili yapılacak tercihlerde danışmanlık hüzmeti veriyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Eylül 2012 10:03
Eğitim Gönüllülerinden Danışmanlık

Isparta Eğitim Gönüllüleri Derneği Başkanı İbrahim Özgüleç, “Isparta Eğitim Gönüllüleri Derneği binasında 27 Eylül 1 Ekim tarihleri arasında üniversite ek yerleştirmeleri ile ilgili yapılacak tercihler konusunda adaylara yardımcı olunacak, danışmanlık hizmeti verilecektir.

Yerleştirmeler ÖSYM’nin yayınladığı kılavuza göre yapılacaktır. Öğrencilerin üniversitelerin dolmayan bölümleri ve yeni açılan bölümlerinden isabetli bölümlerin seçilmesi için adayların ÖSYM kılavuzunu iyi incelemeleri ve derneğimizde hizmet veren öğretmen arkadaşlarımıza baş vurmalarını bekliyoruz.Özellikle cumartesi ve Pazar günü tam mesai dahilinde derneğimizde tercihler konusunda hizmet verilecektir” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.