Eğitim-İş Birol Hansu'yu Anıyor

Eğitim-İş Birol Hansu'yu Anıyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 31 Mayıs 2017 01:24
Eğitim-İş Birol Hansu'yu Anıyor

Eğitim-İş Sendikası Isparta Şubesi Birol Hansu'nun ölüm yıldönümünde bir mesaj yayınladı.

O mesaj şu şekilde;

"16 Mayıs 1968 tarihinde Stuttgart’ta (gurbetçi bir ailenin) Yozgatlı bir babanın ve Hacıbektaşlı bir annenin çocuğu olarak dünyaya geldi. İlköğrenimini Hacıbektaş Atatürk İlkokulunda Ortaöğrenimini Nevşehir Endüstri Meslek Lisesinde bitirdi. Yükseköğrenimini Gazi Üniversitesi Teknik  Eğitim Fakültesinde Elektrik öğretmenliği bölümünde yaptı. 1992 yılında   Diyarbakır İli Bismil ilçesi Endüstri Meslek Lisesinde çok sevdiği öğretmenlik görevine Elektrik öğretmeni olarak  başladı. Aynı okulda Müdür Yardımcılığı ve Müdürlük görevinden sonra 2000 yılında Milli Eğitim Bakanlığının yapmış olduğu yazılı  Eğitim Kurumları Yöneticiliği  sınavını kazanarak ocak 2001 yılında Isparta İli Uluborlu Endüstri Meslek Lisesine Müdür olarak atandı.

Bu görevi 2010 Eylül ayına kadar sürdürdü.2010 Eylül ayında İlimiz Merkez İMKB Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Müdürü olarak atandı. İdareciliği sırasında yaptığı çalışmalar ve projelerle İMKB Mesleki Teknik Anadolu Lisesinin akademik başarı sıralamasında Meslek Liseleri arasında ön sıralara yükselmesinde büyük emek verdi. Özellikle Yenilenebilir enerji kaynakları konusunda bir çok projenin yapılmasında öncü oldu.30 Mayıs 2016 tarihinde kalp krizi geçirerek aramızdan ayrıldı. Yaşama sevinciyle dolu olan , dürüst, liyakatli bir insandı. Görev yaptığı 15 yıl boyunca Isparta Eğitim camiasında dürüstlüğü, çalışkanlığı, fedakarlığı  ve insancıl duygularıyla kısa sürede kişiliği ile ön plana çıktı. Eğitim İş ailesi olarak vefatının birinci yılında Camiamızın büyük kaybı olan Birol HANSU’ya rahmet diliyor geride kalan ailesi ve çocuklarına sağlık ve mutluluk temenni ediyoruz. "

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum