Eğitim Sancısı

Bazı Okullarda Sığınaklar Sınıf Yapıldı... Bazı Okullarda 2 Kişi İçin Sınıf Açıldı

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Eylül 2014 10:15
Eğitim Sancısı

Gülistan Lisesi’nin Anadolu İmam Hatip’e dönüştürülmesinin ardından bu yıl için sadece 2 öğrencinin kayıt yaptırması üzerine merkez köylerden gelen taşımalı öğrencileri Gülistan İmam Hatip Ortaokula gönderilmesi kararlaştırıldı.

Okul dönüşümlerinin ardından İmam Hatip’e dönüştürülen Gülistan Lisesinde ortaokula sadece 2 öğrenci kayıt yaptırdı. İki kardeşin kaydı yapılan okulda 2 öğrenci için açılan sınıfta özel ders işler gibi ders gören öğrencilerin yanına sınıf mevcudunu doldurmak için taşımalı öğrenci getirileceği belirtiliyor. Okula sadece 2 öğrencinin kayıt yaptırması üzerine Milli Eğitim idarecilerinin Yaşar Ulucan Ortaokuluna çevre köylerden taşımalı olarak gelen öğrencilerin bir bölümünün burada eğitim görecekleri öğrenildi. Ancak velilerin çocuklarının İmam Hatip müfredatına göre eğitim görmesini istemedikleri ve itiraz ettikleri söyleniyor.

SIĞINAKTA DERS BAŞI YAPTILAR HABERİ İÇİN TIKLAYIN

Yıl:2014... Ispartaya Yakışmadı!

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.