Eğitim Sevgi Demek, Sevgi İse Emek

Eğitim Sevgi Demek, Sevgi İse Emek

Yayınlanma:
Eğitim Sevgi Demek, Sevgi İse Emek

Halife Sultan Mahallesindeki Zübeyde Hanım İlkokulu Müdürü ve yardımcısı, yaz tatilini okullarında geçirdi, sınıfları boyadı, parkeleri yeniledi. Eğitimcilerin bu davranışı mahallede büyük takdir topladı. 

 

341 Öğrencinin eğitim gördüğü Zübeyde Hanım İlkokulu’nda sınıfları ve öğretmenler odasını boyayan Okul Müdürü Adnan Çelik ve Müdür Yardımcısı, okulla çeşitli amaçlarla kullanılan bazı mekanların ise laminat parkesini yaptı. İki ay yaz tatilinde tatil yapmayan müdür ve müdür yardımcısı okulun bakımını gerçekleştirdi, okullarını eğitime hazır hale getirdi. Isparta merkezinde Halife Sultan Mahallesinde bulunan okulda geçtiğimiz yıllarda göreve başlayan ve müdür olduğu yıldan itibaren okulu her yıl boyadığını belirten Adnan Çelik; “Okula müdür olarak atandıktan sonra okulu kendim boyadım. Yaklaşık 5 yıldır okulu müdür yardımcım ile birlikte yaz tatillerinde okulun sınıf ve öğretmenler odasını kendimiz boyuyoruz” dedi. 

“OKULU GÜZEL 

BİR HALE GETİRDİK” 

Okulumuzun bazı bölümlerinin tabanları çok eskimişti geçen yıl ana sınıfının laminatlarını yardımcım ile birlikte yeniledik ve sınıfı boyadık. Öğretmenler odamız yoktu geçen yaz boşta olan sınıfın birini komple elden geçirerek öğretmeler odası yaptık. İçine mutfak yaptık. Bilgisayar ve televizyon kurduk” dedi. 

“ÖĞRETMENLİK ÖZVERİ 

VE SEVGİ DEMEKTİR”

Öğretmenliğin özveri ve sevgi isteyen bir meslek olduğunu ifade eden Okul Müdürü Adnan Çelik; “Her meslek sevgi ile yapılır ama öğretmenlikte öğrencine, öğretmeye, mesleğe, okuluna ve meslektaşlarınıza derin sevgi duymanızı gerektirir. Biz öğrencilerimizi ve okulumuzu çok seviyoruz. Meslektaşlarımıza sonsuz saygı duyuyoruz. Meslektaşlarımızın güzel ve temiz bir okulda görev yapmasını, çocuklarımızın da yenilenmiş bir okulda sağlıklı ve kaliteli bir eğitim almasını istiyoruz” dedi. 

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum