Eğitimde Çok İleri Mesafeler Katettik

Vali Memduh Oğuz, Fatih İlk ve Orta Okulunu ziyaret etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Mayıs 2013 17:46
Eğitimde Çok İleri Mesafeler Katettik

Milli Eğitim Müdür Vekili Eşref Özkan ile birlikte sabah saatlerinde Fatih Okulunu ziyaret eden Vali Oğuz, ilk olarak 3-B sınıfını ziyaret ederek işlenmekte olan Matematik dersini öğrencilerle birlikte bir süre dinledi.

Çocukların tahtada kesir çözümlerini bir süre izleyen Vali Oğuz; “Çok güzel öğrenmişsiniz, sizi ve öğretmeninizi tebrik ediyorum” diyerek sınıftan ayrıldı.

Sınıf ziyaretinden sonra öğretmenler odasına geçen Vali Oğuz, burada öğretmenlerle bir süre sohbet etti.

Isparta’nın eğitim alanında başarılı bir il olduğunu belirten Vali Oğuz; “Eğitimde veli, öğretmen ve öğrenci ilişkisi çok önemli. Bu üçlü ayağın bir biriyle en güzel irtibatlı olduğu il Isparta. Çok şükür velilerimiz ilgili, çocuklarımız öğrenme isteğiyle dolu ve sizlerde öğretmek için, küpünüzdeki bilgileri çocukların küplerine aktarmak için var gücünüzle çalışmaktasınız. O bakımdan yapmış olduğunuz görev çok ulvi bir görev.

Ayrıca şunu da belirtmek istiyorum, fiziki ve eğitim tefrişatı bakımından ülkemiz çok ileri mesafeler kaydetti. Bu sadece eğitim alanında değil her alanda böyle. O bakımdan hem öğrencilerimiz hem de öğretmenlerimiz çok şanslılar” dedi.

Öğretmenlerin talep ve sorunlarını dinleyen Vali Oğuz, öğretmenler odasına konmak üzere okula bir adet bilgisayar hediye etti.
Son olarak anasınıfı öğrencileriyle oyunlar oynayan Vali Oğuz, ilgililere teşekkür ederek okuldan ayrıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.