Eğitime Destek Olmak Görevimiz

Isparta’daki görevine başlayan Milli Eğitim Müdürü Muhammet Öztürk, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Şubat 2013 16:35
Eğitime Destek Olmak Görevimiz

Geçen günlerde görevine başlayan Milli Eğitim Müdürü Öztürk, “Belediye, Valilik ve paydaşlarımızla güzel çalışmalar yapacağımıza inanıyorum” dedi.

Belediye Başkanlık Makamında gerçekleşen ziyarette konuşan Milli Eğitim Müdürü Muhammet Öztürk, Isparta’nın fiziki anlamda eğitim sıkıntısının bulunmadığını söyleyerek, bugüne kadar eğitimde yapılan çalışmalara kendisinin de eğitimde vizyon projelerini daha ileriye götürmek için çalışacağını belirtti.

Isparta Belediyesi’nin bugüne kadar eğitimin yanında yer aldığını söyleyen Öztürk, bundan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Isparta’da eğitim alanında güzel şeyler olacağına inandığını söyleyen Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’da Milli Eğitimi kutsal bir görev olarak gördüğünü söyledi.

Göreve gelen Milli Eğitim Müdürü Muhammet Öztürk’e ‘hayırlı olsun’ dileklerini ileten Başkan Günaydın, “Nazik ziyaretiniz için teşekkür ediyorum. Milli Eğitime, okullarımıza ilgi duyuyorum ve elimizden geldiğince eğitime destek olmaya çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.