Eğitimin Lideri: Doğa Koleji

Ünlüsoy, “Eğitim için böyle bir yatırımın ihtiyaç olduğu fark etttik. Bu sayede de Isparta’nın eğitime önem verdiğini gördük. İnşallah bütün herkese faydalı olur” dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Aralık 2014 16:07
Eğitimin Lideri: Doğa Koleji

2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı’nda öğrencileri ile ilk defa buluşan Isparta Doğa Koleji, bulunduğu yerleşke ve imkanlarıyla göz dolduruyor.

Isparta Doğa Koleji Yönetimi, okullarının imkanları, faaliyetleri, eğitim sistemleri ve stratejisi ile ilgili bilgiler veren bir basın toplantısı düzenledi.
Toplantıda Isparta Doğa Koleji Kurucuları Mahmut Ünlüsoy, Yunus Karabulut, Ortaokul ve Lise Müdürü Cihan Özcan, Anaokul ve İlkokul Müdürü Ali Önal hazır bulundu.

İlk söz alan Ortaokul ve Lise Müdürü Cihan Özcan, kendisinin 15 yıllık eğitimcilik hayatının son 5 yılında Doğa Kolejleri’nde geçtiğini dile getirdi. Özcan, Isparta’daki kolejin her türlü olanaklara imkan veren bir tesis olduğunu ifade etti.  

OKULUMUZLA GURUR DUYUYORUZ
Doğa Koleji olarak eğitiminin lideri konumunda olduklarını kaydeden Özcan, bu konuda iddialı olduklarını aktardı. Doğa Koleji’nde kendilerine has eğitim modeli olduğunu belirten Özcan, “Öğrenci Merkezli Eğitim Sistemi (Student Oriented Education System) SOES, t-MBA, Çocuk Üniversitesi gibi eğitim modellerimiz bulunuyor. Geçen yıl TEOG Sınavı’nda Doğa Koleji en başarılı okul seçildi. Okulumuzla gurur duyuyoruz. Burdan emekli olmak isterim” dedi.

EĞİTİMİN LİDERİ OLACAĞIZ
Doğa Koleji Kurucularından Mahmut Ünlüsoy da Mart ayında tanıtım lasmanını yaptıklarını dile getirdi. Okul iznini alana kadar hummalı bir çalışma içerisine girdikllerini belirten Ünlüsoy, eğitimin lideri olarak kendilerini kanıtlayacaklarını belirtti.

Okulun, 10 dönüm üzerinde bulunduğunu dile getiren Ünlüsoy, 51 derslik, laboratuvar, yüzme havuzu, spor salonu ve buna benzer eğitimde ihtiyaç olan tüm imkanlara sahip olduklarını belirtti.
Ünlüsoy, “Okulumuzda 330 öğrenci var. Eğitim için böyle bir yatırımın ihtiyaç olduğu fark etttik. Bu sayede de Isparta’nın eğitime önem verdiğini gördük. İnşallah bütün herkese faydalı olur” dedi.

100-0 ÖNDE BAŞLIYORUZ
Isparta Doğa Koleji Öğrenci Meclis Başkan Yardımcısı Duygu Mazak ta, kendi okullarını değerlerinden ayıran en büyük özelliğin eğitim modelleri olduğuna dikkat çekti. Mazak, “Bu model girişimci yetiştiriyor. Herşeyi bu okuldan öğreniyoruz. Bu sayede hayata 100-0 önde başlıyoruz” dedi.

BURADA BAŞARILI OLACAĞIMA İNANDIM
Okul Meclisi’nde Uluslararası İlişkiler’de görevli Zeliha Güzin Göksu, okul meclislerinin aktif bir kurum olduğuna değindi. Göksu, “ Gelmeden önce şüpheliydim. Fakat geldikten sonra fikirlerim değişti. Burada başarılı olacağıma inandım” dedi.

Faaliyetleri hakkında da bilgi veren Göksu, “Cumhuriyetin kaçıncı yılı biye bir halk röportajı yaptık. Dünyaca ünlü yöneticilerin Atatürk hakkında söyledikeri ile ilgili 10 Kasım programı yaptık. HABİTAT ile Atık Yağ Projesi yaptık. LÖSEV Projesi kapsamında, konferans, kermes faaliyetleri de yürüttük” ifadelerine yer verdi.

Basın toplantısının ardından Isparta Doğa Koleji Yönetimi, gazetecilere okulu gezdirdi.












HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.