Eğitimin Yanındayız

Özel Altınbaşak Bedri Ayhan Anadolu Lisesi Kültür Sanat Kulübü öğrenci ve öğretmenleri, Isparta Belediyesi’ni ziyaret etti.

Yayınlanma:
Eğitimin Yanındayız

Belediye Meclisi Toplantı Salonu’nda Başkan Yardımcısı Recep Erdem tarafından kabul edilen heyette bulunan öğrenciler 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü dolayısıyla kulüp olarak hazırladıkları ‘Mehmet Akif Oratoryosu’nu sergilediler.

Kulüp Genel Sanat Yönetmeni Akın Özpoyraz ve PDR öğretmeni Emine Emre’nin de hazır bulunduğu ziyarette Belediye Başkan Yardımcısı Recep Erdem öğrencilere Türk Bayrağı Yaka Rozeti hediye etti.

Özel Altınbaşak Bedri Ayhan Anadolu Lisesi Kültür Sanat Kulübü Genel Sanat Yönetmeni Akın Özpoyraz öğrencilerin özgüven kazanmalarını amaçladıklarını bununla ilgili olarak ilk çalışmayı 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yaptıklarını anlattı. Oratoryo’nun 12 Mart Mehmet Akif Ersoy’u Anma ve İstiklal Marşı’nın kabulü dolayısıyla da sergileyeceklerini söyleyen Özpoyraz, Antalya’da yapılacak olan Liselerarası Tiyatro yarışmalarına da katılacaklarını belirtti.

Özel Altınbaşak’ın eğitimin yanı sıra sosyal, kültürel ve sportif alanlarda da başarılı çalışmalar yaptığını ifade eden Belediye Başkan Yardımcısı Recep Erdem de, belediye olarak 650 öğrenciye ücretsiz üniversiteye hazırlık kursu verdiklerini, 2 mahallede öğrencilere yönelik etüt merkezlerinin bulunduğunu ve yine ISMEK ile binlerce kişiye çeşitli branşlarda ücretsiz kurslar düzenlediklerini aktardı.

Öğrencileri 9 Mart’ta düzenleyecekleri Çanakkale Destanı isimli tiyatroya da davet eden Belediye Başkan Yardımcısı Recep Erdem, yine 15 Mart’ta Cihat Şener tarafından Sınav Stresi ile ilgili bir sempozyum düzenleneceğini dile getirdi.

Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ın eğitim alanında elinden gelen her türlü yardımı yaptığını da söyleyen Erdem, eğitim alanında belediye olarak yaptıkları çalışmaların bundan sonra da süreceğini aktardı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.