“Eğri Oturun Ama Doğru Konuşun”

AK Parti'li Bilgiç'ten MHP İl Başkanı Bayram ve Belediye Başkanı Günaydın'a Sert Tepki

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Mart 2019 17:01
“Eğri Oturun Ama Doğru Konuşun”

TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Isparta’ya yapılan hizmetler konusunda Milletvekillerini eleştiren MHP İl Başkanı Nail Bayram ve Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’a sert tepki göstererek; “Isparta bu duruma geldiyse bunda Ak Partinin imzası vardır, başka kimsenin imzası yoktur” dedi.

Ak Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, TBMM Başkanvekili olduktan sonra bu görev sıfatıyla dün ilk defa Isparta’ya gelerek Belediye İşhanı önünde vatandaşlara hitap etti. Bilgiç, konuşmasında, MHP İl Başkanı Nail Bayram’ın önceki gün Belediye Başkanı ve MHP Belediye Başkan adayı Yusuf Ziya Günaydın ile birlikte gittiği mahalle toplantısında yaptığı konuşmaya sert tepki gösterdi.

“ISPARTA BU DURUMA GELDİYSE AK PARTİNİN
İMZASI VARDIR, BAŞKA KİMSENİN İMZASI YOKTUR”
TBMM Başkanvekili Bilgiç, konuşmasında şunları söyledi; “Bir partinin il başkanı yerel seçimle genel seçimi karıştırmış birtakım şeyler söylüyor. Ama önce insanın vicdanının görmesi lazım, vicdanı görmeyenin gözü görmez. Vicdanı düşünmeyenin aklıda almaz. Isparta’da hizmet adına ne varsa onun altında Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın, onun yoldaşlarının, benim Ak Partimin, Ak Parti teşkilatımın imzası vardır. Bizler milletvekilleri olarak buna sadece vesile olduk. Biz buraya bugün Türkiye’nin ikinci Şehir Hastanesi açtıysak, memnuniyet % 95’e geldiyse, Isparta’nın bir seferde altığı en büyük yatırım bu ise onun altında sizlerin, Ak Parti’nin imzası vardır. Başka kimsenin imzası yoktur.

“KONUŞUYORSUNUZ O
ZAMAN BİLEREK KONUŞUN”
Eğer Isparta’da bugün 5 bin kişilik yurt orada, 4 bin kişilik yurt burada, bunlarda öğrencilerimiz barındırılıyorsa, 3 bin kişilik yurdun inşaatı devam ediyorsa her bir taşında sadece sizlerin emeği var. Onun altyapısı ile ilgili bir yerlere boru çekildi ise onda da Özel İdarenin emeği var. Onun için bir takım arkadaşlar bir şeyler söyledikleri zaman bilerek konuşacaklar. Bilerek konuşacaklar ki bizi de konuşturmasınlar. Bilerek konuşacaklar ki bizi de cevap vermek zorunda bırakmasınlar.

“EĞRİ OTURABİLİRİZ AMA YAPMAMIZ
GEREKEN ŞEY DOĞRU KONUŞMAK”
Öncelikle arabaya binsinler şu dostluk yoluna doğru gitsinler orada yapılan çalışmaları bir görsünler. Orada yapılan sözleşmeyi görsünler, o yolun ne zaman Isparta ev Burdur halkına hizmet vermeye başlayacağını öğrensinler. Eğer viyadük merakları varsa onun içinde onunla ilgili mimari okuluna, inşaat okuluna, mühendislik okuluna gitsinler, orada da bir şeyler öğrenmeye çalışsınlar. Ama bu saatten sonra olmaz, onun içinde geç kaldılar. Eğri oturabiliriz ama yapmamız gereken şey doğru konuşmak, Ispartalıyı kandırmamak, Ispartalıya yalan söylememek.

“BESMELEYİ ÇEKTİK,
ÇALIŞMALARA BAŞLADIK”
Besmeleyi çektik ve meydana adımı attık, 31 Mart’a kadar sahadayız. Kimse meydanı boş bulduğunu zannedip bulduğu yerde sallamasın. Burada bu hizmetlerin her birinin altında emeği, alınteri olan biri var. Onun kim olduğunu herkes biliyor, o da Recep Tayyip Erdoğan’ın yol arkadaşlarıdır, Ak Partililerdir” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum