Ek Bina İçin Makam Aracımı Satıyorum

Yalvaç Meslek Yüksekokulu Müdürü Bülent Özgül, Yüksekokulun İhtiyacı Olan Ek Binanın Yapımına Başlanabilmesi İçin, Makam Aracı ve Bir Minibüsün Satışa Çıkarıldığını Bildirdi.

Yayınlanma:
Ek Bina İçin Makam Aracımı Satıyorum

Yalvaç Meslek Yüksekokulu Müdürü Bülent Özgül, yüksekokulun ihtiyacı olan ek binanın yapımına başlanabilmesi için, makam aracı ve bir minibüsün satışa çıkarıldığını bildirdi.

Bülent Özgül, yaptığı açıklamada, göreve geldiği kasım ayından bu yana yaşanan bina sıkıntısının çözümü için çalıştıklarını söyledi.

Aynı binada Yalvaç Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu ile hizmet vermeye çalıştıklarını belirten Özgül, bunun da sağlıklı olmadığını kaydetti.

Yüksekokula yeni bölümler açmayı hedeflediklerini, ancak mevcut binanın yetersiz kaldığını anlatan Özgül, şunları söyledi: 'Yeni bölümler açarak okulumuzu büyütmek istiyoruz. Ancak şu anki fiziki yapıyla bu iş zor. En kısa sürede projemizde var olan ek bina inşaatına başlamayı planlıyoruz. Bunun için hayırseverlerin maddi katkılarına ihtiyacımız var.' Çalışmalar için Yalvaç Yükseköğretimi Destekleme Derneği tarafından tahsis edilen makam aracını ve minibüsün satışını istediğini belirten Özgül, 'Bu araçların satışından elde edilen geliri tamamen inşaatımız için harcayacağız. Hayırseverleri de katkıda bulunmaya davet ediyorum' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum