Ekim Sonunda Bitmesi Hedefleniyor!

Ekim Sonunda Bitmesi Hedefleniyor!

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Ekim 2017 10:36
Ekim Sonunda Bitmesi Hedefleniyor!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı, AK Parti Isparta Milletvekili, Migros Kavşağındaki alt geçidin Ekim ayı sonuna kadar tamamen hizmete açılmasını beklediklerini ifade ederek, alt geçidin söylendiği gibi Kurban Bayramı’nda hizmete girmemesini eleştirenlere yanıt verdi.

Isparta’nın en önemli projelerinden biri olan Migros Alt Geçit Kavşağı projesinde yapım çalışması devam ediyor. Konuyla ilgili bilgi veren TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı, AK Parti Isparta Milletvekili, alt geçidin Ekim sonuna kadar tamamen hizmet vermesini beklediklerini söyledi.

SİNYALİZASYON BİTMEDEN AÇILMASININ DOĞRU OLMAYACAĞI SÖYLENMİŞ

Migros Kavşağı’ndaki alt geçitten Kurban Bayramı’nda geçileceğini söylendiğini hatırlatan Bilgiç,

 “Fakat sonrasında karayolları sinyalizasyon işlemleri bitmeden açılmanın doğru olmayacağını söylemiş. Karayollarının bize vermiş olduğu bilgiye göre yolla ilgili kısım bitmiş, belli teçhizatları beklediklerini söylediler. Ekim sonuna kalmadan tamamen hizmete açılmış olur.

600 GÜN SÜRESİ VARDI, 200-250 GÜNDE BİTİYOR

Biz bilgileri yetkililerden alıyoruz. Migros Kavşağı açıldı, açılmadı diye tartışmalar oluyor. Tebessüm ile karşılıyorum. Arkadaşlar böyle bir proje yoktu. Bu projeyi ortaya çıkaran biziz. Karayolları bu işi müteahhitte verdiğinde müteahhittin yaklaşık 600 gün süresi vardı. Ama 600 gün beklenmeden 200-250 gün içerisinde yapımı biten bir işi konuşuyoruz. Ama insanlar 30-40 senedir yapılmayanları konuşmuyor da buradaki 1 aylık gecikmeyi konuşuyor. Bu da beni tebessümle izlettiriyor” şeklinde konuştu. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum