Ekip Çalışmasıyla Başarıya Ulaşacağız

CHP İl Başkanı Vedat Şenol hafta sonu Antalya’da yapılan toplantı ile ilgili bilgi verdi ve halkı kucaklayan bir adayla belediye başkanlığı seçimlerine gideceklerini belirtti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 31 Mayıs 2013 16:50
Ekip Çalışmasıyla Başarıya Ulaşacağız

Şenol’un toplantı ile ilgili açıklaması şöyle: “25-26 Mayıs 2013 tarihleri arasında Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanları Antalya İl Örgütünün koordinatörlüğünde Antalya’da toplandı.

Toplantı 4 ayrı oturumda yapıldı.İlk 3 oturumda il başkanları il örgütlerinin çalışmaları hakkında bilgi verdiler; Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun saat 17.30 da katılımıyla gerçekleştirilen 4. Oturumda Türkiye gündemindeki olaylar, gündemdeki AKP-PKK görüşmeleri ve Suriye’deki olaylar görüşüldü. Çözüm önerileri sunuldu.

Yerel seçimlere ilişkin yapılacak çalışmalar görüşüldü. Bütün İl başkanları birbirlerini tanıma ve kendi illeriyle ilgili bilgi alışverişinde bulundu. Yerel seçimlere ilişkin aday adaylarının başvurularının Temmuz ayı içerisinde başlayacağı takvimin açıklanacağı, buna bağlantılı olarak Isparta Merkez Belediye Başkan adayımızı Haziran ayı ortalarında açıklayacağımızı belirttim. Haziran veya Temmuz ayı içerisinde Genel Başkanımızın Isparta’ya gelmesi sözünü aldık.

Çalışkan, üretken, verimli, halkı kucaklayan bir belediye başkan adayı ile yola çıkacağız. Projeler üretip ekip çalışmasıyla başarıya ulaşacağız. Bu inançla değerli Isparta halkının yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisine oy vermesini ve Belediye Başkanının sosyal demokrat görev anlayışı ile hizmet etmesi istenmelidir.”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum