EKK Göller Bölge Birliği Yönetimi Isparta'da Toplandı

EKK Göller Bölge Birliği Yönetim ve Denetim Kurulu toplantısı Başkan Ahmet Tural yönetiminde Isparta'da yapıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Haziran 2012 17:48
EKK Göller Bölge Birliği Yönetimi Isparta'da Toplandı

Bölge Birliği Başkanı Ahmet Tural, sorunları yerinde belirledikleri, çözümü için çaba harcadıklarını söyledi.

Esnaf Kefalet Kooperatifleri Göller Bölge Birliği Yönetim ve Denetim Kurulu toplantısı bugün Isparta'da yapıldı. Esnaf Odaları Birlik binasında yapılan toplantı saat 11 .00'de başladı. Toplantıda kooperatiflerin kredi ve plasman sorunları ele alındı, ayrıca kapalı olan 4 kooperatifin açılması için çözüm yolları arandı.

EKK Göller Bölge Birliği Başkanı Ahmet Tural toplantıyla ilgili olarak şu bilgileri verdi: "Esnaf Kefalet Kooperatifleri Göller Bölge Birliği'nin Yönetim Kurulu ile Denetim Kurulu toplantısını bugün Isparta'da yapıyoruz. Bölge Birliğimiz; Isparta, Antalya, Burdur ve Afyon illeri ile bu illere bağlı ilçelerden oluşan 45 kooperatiften oluşmaktadır. Yönetim Kurulu toplantılarını önce illerde, daha sonra da ilçelerde yapacağız. Bundan maksat sorunları yerinde görmek ve yerinde çözmektir. Kooperatiflerimizin kredi talepleri vardı. Plasman sorunları bulunmaktadır. 6 aylık kredilerimizde sıkıntılar var. Bu kredilerin kullanımını Genel Merkezin yetkisine bırakıldı. Bu nedenle 6 aylık kredilerimizi banka durdurdu. Bu sorunları görüşerek çözüme kavuşturacağız. Ayrıca Şarkikaraağaç, Dinar, Burdur Çeltikçi ve Antalya Akseki Esnaf Kefalet Kooperatiflerimiz kapalı bulunmaktadır. Bugünkü toplantımızda bu sorunları görüşerek çözüme kavuşturmaya çalışacağız."

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.