Ekmeğe Zam

Son dönemde una yapılan zamlar ekmeğe zam var mı sorusunu akıllara getirdi. Bu soruya Isparta Lokantacılar, Fırıncılar ve Kasaplar Odası Başkanı Nuri Erdeğer yanıt verdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Ocak 2013 16:41
Ekmeğe Zam

2008 yılından bu yana ekmeğe zam yapmadıklarını belirten Erdeğer, “Artık zam kaçınılmaz oldu” dedi. Son dönemde una yapılan zamlar fırıncı esnafını ekmeğe zam yapmaya itti.

2012’nin son 6 ayında una sürekli zam yapıldığını belirten Isparta Lokantacılar, Fırıncılar ve Kasaplar Odası Başkanı Nuri Erdeğer, yapılan zamlarla fırıncıların zor duruma düştüğünü söyledi.

Ekmeğe zam yapmak için girişimde bulunacaklarını dile getiren Başkan Erdeğer, 0.65 kuruştan satılan küçük ekmeğin 0.75 kuruştan, 1.5 liradan satılan ev ekmeğinin ise 2 liradan satılmasını istediklerini kaydetti.

Ekmek fiyatlarının 2008 yılından bu yana aynı olduğuna dikkat çeken Isparta Lokantacılar, Fırıncılar ve Kasaplar Odası Başkanı Nuri Erdeğer, “Artık zam kaçınılmaz oldu” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum