Ekmel Bey Akrabam Olabilir Ama...

CHP ve MHP'nin çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'nun akrabası olan AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile ilgili konuştu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Temmuz 2014 19:37
Ekmel Bey Akrabam Olabilir Ama...

Yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimleri siyasette tansiyonu da yükseltmeye başladı.

CHP ve MHP'nin çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'nun akrabası olan AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, cumhurbaşkanlığı seçimleriyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Bilgiç, "Ekmeleddin beye hayırlı olsun diyorum. İyi bir insan olabilir, benim akrabam olabilir. Ama bu başka bir durum. Bizim tavrımız açık ve net. Devletin bakaası adına, bu güne kadar elde edilen kazanımlar adına, 2071 Türkiyesini hayal edebilme adına Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın köşke çıkması için elimizden gelen gayreti göstereceğiz" dedi.

Bazı çevrelerin Ekmeleddin İhsanoğlu için 'siyaset dışı aday' olduğu için sempatik bakmalarını da eleştiren Milletvekili Bilgiç, "Siyasetin dışında Cumhurbaşkanı olmaz. Eğer olur diyorsanız siyaset kavramını yeniden gözden geçirmeniz gerekir. Çankaya Köşkü'nde bir lidere ihtiyaç var" ifadelerini kullandı.ajans32

Çatı adayı İhsanoğlu'nun bir çok platformda da Başbakan Erdoğan'ı ne kadar takdir ettiğini hatırlatan Bilgiç, "Ama asıl sorgulanması gereken bunların nasıl aynı çuvalın içine girdikleridir. Referandumda 'hayır' diye birleşen odaklar bugün yine aynı çuvalda birleşmişlerdir" dedi.

Isparta'nın Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde nerede duracağını iyi bildiğini söyleyen Milletvekili Bilgiç, "Isparta Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de kendisine yakışanı yapacaktır. Bundan şüphemiz yok" diye konuştu.

Başbakan Erdoğan'ın köşke çıkmasının ardından AK Parti ne olur? yönündeki kaygıları da yersiz bulan Bilgiç, "Bu bir dava. Hiç bir şey olmaz" dedi.www.ajans32.com

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.