Ekolojik Turizm Merkezi Yapacağız

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Süleyman Çakan, “Şehrimizi Ekolojik Turizm Merkezi yapacağız. Bizim Gölcük’ün Abant’tan ne eksiği var?” dedi.

Yayınlanma:
Ekolojik Turizm Merkezi Yapacağız

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Süleyman Çakan, 30 Mart’ta yapılacak yerel seçimler için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Başkan Adayı Çakan, ziyaretlerde yaptığı açıklamalarda Isparta’nın ne turizm, ne başka bir özelliğinden dolayı tanınan bir il olamadığına dikkat çekerek, bu defa şehrin başka bir önemli sorununa dikkat çekti.

ÇAKAN; “ISPARTA’NIN DOĞAL VE TARİHİ
ÖZELLİKLERİ İYİ DEĞERLENDİRİLMELİ”
Isparta yıllardır aynı durumda kaldığını ve şehre ne yatırım ne teşvik bir şeyden yararlandırılmamış bir şehir olduğunu ifade eden Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Süleyman Çakan, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Oysa bir çok il kendinden söz ettirir hale gelmiştir. Günümüzde Eskişehir, Konya, Kayseri gibi iller örnek gösterilir durumdadır. Biz neden bu duruma gelmeyelim. Isparta turizm şehri olan Antalya’nın komşusudur. Bu imkandan yararlanılmalıdır. Öte yandan, Isparta’da belki deniz, kum yoktur ama doğa güzellikleri vardır. Bunlar değerlendirilerek Isparta Ekolojik turizm merkezi haline getirilebilir. Gölcük Abant’ı aratmaz. Milas’ın Ayder Yaylasından farkı yoktur. Bu değerler iyi kullanılmalıdır.

“MİLLİ GÖRÜŞ BELEDİYECİLİĞİ DEĞERLERİ
EN İYİ ŞEKİLDE DEĞERLENDİRECEK”
İşte biz Allah’ın izni ve Isparta halkının teveccühleriyle 30 Mart’ta inşallah göreve gelirsek milli görüş belediyeciliğinin bu konuda da farkını tam olarak ortaya koyacağız ve şehrimizin doğa ve tarihi güzelliklerini en iyi şekilde değerlendireceğiz. Çünkü, Gölcük gibi, Milas gibi bir çok doğal güzelliklerimiz yıllardır aynı durumda atıl kalmış vaziyette. Bunları harekete geçirerek ilimizi ekolojik turizm merkezi yaparak şehre büyük bir ekonomik katkı da sağlamış olacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum