Ekonomi Bakanı İle Görüşülecek

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğünde, Isparta ekonomisi başta olmak üzere, tarım, turizm, hayvancılık gibi konularda Bakanlıklar nezdinde destek ziyaretleri devam ediyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Ekim 2013 11:18
Ekonomi Bakanı İle Görüşülecek

Geçtiğimiz günlerde Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker’i ziyaret eden Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) öncülüğündeki heyet, 8 Ekim Salı günü de Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan’dan Isparta için destek istemek üzere Ankara’ya gidiyor.

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Şükrü Başdeğirmen, Meclis Başkanı Osman Şahlan, Başkan yardımcıları Metin Çelik ile Salih Sarıkaya, Isparta Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Adar, Yalvaç Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nuri Dirik’in yer aldığı heyet, Ekonomi Bakanı Çağlayan’ı ziyaretlerinde, gülden alınan KDV oranın yüzde 18’den yüzde 1’e düşürülmesi, elmaya verilen desteklerin artırılması ve Isparta ekonomisi ile ilgili konularda destek isteyecekler.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.