Ekonomi Kampüsü Isparta İçin Önemli Bir Değer

Ekonomi Kampüsü Isparta İçin Önemli Bir Değer

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Kasım 2017 12:15
Ekonomi Kampüsü Isparta İçin Önemli Bir Değer

Göltaş Çimento AŞ Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Sertaç Bora Özyurt, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e Ekonomi Kampusu binası için hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. ITSO Başkanı Başdeğirmen ve Özyurt, Isparta ekonomisi,  çimento ve hazır beton sektörleri ile ilgili sohbet ettiler.

Göltaş Çimento AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Özyurt  Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Ekonomi Kampüsü’nün Isparta için önemli bir değer olduğunu söyleyerek ITSO Başkanı Başdeğirmen’e emeklerinden dolayı teşekkür etti.

GÖLTAŞ Çimento AŞ’nin Isparta ekonomisine çok önemli katkıları olduğunu belirten Başdeğirmen, “Türkiye’nin önde gelen ve alanında lider olan Göltaş Çimento AŞ’nin ilimiz ve Türkiye ekonomisine katkıları çok fazla. Yönetim Kurulu ve tüm ortaklarına bu yönüyle teşekkür etmek istiyoruz.  Sertaç Bey’e de değerli ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim.”dedi. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.