Ekonomi Kampüsü'nde 1 Günde 340 Kişi Ağırlandı

Ekonomi Kampüsü'nde 1 Günde 340 Kişi Ağırlandı

Yayınlanma:
Ekonomi Kampüsü'nde 1 Günde 340 Kişi Ağırlandı

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Ekonomi Kampüsü Isparta’nın ticaretine yön veren kuruluş olma özelliğinin yanı sıra, sosyal olarak da birçok ihtiyaca cevap verir hale geldi. 

Geçtiğimiz günlerde Isparta Ticaret ve Sanayi Odası’nda 3 toplantı birden yapıldı. Antalya Sanayici İşadamları Derneği (ANSİAD)’ın İnovatif Düşünme ve Girişimcilik Atölyesi programı Antalya Akdeniz Üniversitesi, Antalya Bilim Üniversitesi, Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi öğrencilerinin katılımı ile Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantıya 200’ün üzerinde öğrenci ve uzman katıldı.

Aynı anda, diğer bir salonda Isparta Ticaret ve Sanayi Odası ile Coca Cola ve Boğaziçi Üniversitesi İşbirliğinde düzenlenen Kız Kardeşim Eğitimlerinin sertifika töreni düzenlendi. Törende sertifika alan bayanlarla birlikte yaklaşık 100 kişi hazır bulundu. Bunun yanı sıra SDÜ Çevre Mühendisliği Bölümü Öğrencileri de başka bir salonda yaklaşık 40 kişilik bir grupla toplantı yaptılar.  

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.