Ekonomi Kulübü Isparta'da

Ekonomi Kulübü Isparta'da

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Eylül 2016 13:37
Ekonomi Kulübü Isparta'da

Ekonomi Kulübü Isparta'da teşkilatlanma çalışmalarına tanışma toplantısı ile başladı. Ekonomi Kulübü Isparta Teşkilatlanma çalışmaları kapsamında Ekonomi Kulübü Genel Merkezinden gelen bir heyet Isparta Valiliği, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Genel Meclisini ziyaret etti.

Gül köşkünde yapılan toplantıya Isparta Valisi Şeyhmus Günaydın, İl Emniyet Müdürü Halil Altan, İl Genel Meclis Başkanı aynı zamanda Ekonomi Kulübü üyesi Ali Bolat, Güneykent Belediye Başkanı Fahretdin Gözgün, Ekonomi Kulübü üyeleri ve misafirleri katıldı.

Ekonomi Kulübünün tanıtıldığı toplantı da Genel Başkan Taner Süreyya Bozkurt, "Mayıs 2014’te kurulan Ekonomi Kulübü kısa sürede Ankara, İstanbul, Konya ve Bursa başta olmak üzere 25 ilden 1000’e yakın iş adamı ile iş dünyasında saygın bir yere ulaşmıştır.

Ekonomi Kulübü olarak bizler, milli ve manevi değerlerimizden aldığımız ilhamla ülkemizin vizyonuna katkı sağlamak ve milletimize hizmet etmek amacıyla çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.

Ekonomi Kulübü olarak, kurulduğumuz günden beri ülkemizin köklü değerlerine inanmış iş ve meslek insanlarının aynı çatı altında yine bu ülke adına gücünü birleştirdiği bir ideal için çalışıyoruz. Mevcut ekonomik ve ticari faaliyetlerin geliştirilmesinin ötesinde medeniyetimizin temelini oluşturan manevi değerlerimizden ilham alarak ticari, iktisadi ve sosyal kültürümüzü geliştirmek gayesiyle hareket ediyoruz.

Milli ve manevi değerlerimize uygun niteliklere haiz üyelere sahip olmanın yanı sıra toplumun her ferdini kucaklayan bir duruş ve üsluba da sahip olmanın gerekliliğine inanıyoruz. Ülkemizin her alanda gelişmesi için toplumumuzun temel değerlerini benimsemiş dürüst, ahlaklı iş ve meslek insanlarının bir araya geldiği sosyal ve ticari sahada strateji geliştiren bir kuruluş olarak hizmet etmekteyiz.

Türkiye, konumu gereği her zaman büyük bir potansiyele sahip olmuştur. Ekonomi Kulübü de bu gerçeğin farkında olarak sadece iş dünyası mensuplarının bir araya geldiği bir çatı olmaktan çok daha fazlasını hedeflemektedir.

Hedefimiz; Ekonomi Kulübü’nü dayanışma, bilgi alışverişi ve birlikte yaşama kültürünü inşa ve ihya ederek; mesleği, ticari hacmi ne olursa olsun her üyemizin samimiyetle katkı sağladığı bir Türkiye değeri haline getirmektir" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.