Eksi 7’de Sabaha Kadar Don Mesaisi

Isparta Belediyesi olumsuz hava şartlarına karşı yoğun bir mesai harcıyor. Isparta Belediyesi 10 Aralık’taki kar yağışında 91 araç ve 400 personelle termometreler eksi 7’yi gösterirken sabaha kadar mesai yaptı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Aralık 2013 12:39
Eksi 7’de Sabaha Kadar Don Mesaisi

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın geçen kış adeta slogan haline getirdiği ‘Karı havada yakalıyoruz’ şiarı bu kış da devam ediyor.

91 ARAÇ 400 PERSONEL
10 Aralık tarihinde ki kar yağışı ve ardından meydana gelen don olaylarına karşı olağan üstü tedbir alan Isparta Belediyesi o gece termometreler eksi 7’yi gösterirken sabaha kadar 91 araç ve 400 personelle sabaha kadar mesai yaptı.

75 TON TUZLU KUM 38 TON SOLÜSYON
Çalışmalarda 75 ton tuzlu kum, 38 ton da solüsyon kullanıldığını anlatan Başkan Yusuf Ziya Günaydın, “O gece sabah ezanı okunmadan hemen önce bütün caddeler ve sokaklarda çalışmalar yürütüldü. Öyle ki en ücra sokaklar bile ekiplerimiz tarafından güvenli hale getirildi. Bu Isparta Belediyesi’nin başarısıdır” dedi.

GÜNAYDIN KAR ALTINDA KALSIN DİYE ARAÇ VERMEMİŞLERDİ
Başkan Günaydın ilk belediye başkanı olduğu dönemde 60 santimetreyi bulan kar kalınlığıyla mücadelede yaşanan aksaklıkları hatırlatarak “O gün böyle bir gücümüz yoktu. Yine altından kalktın ama biraz geç kaldık. O zaman bazı kurumlardan araç istedik. Ama Yusuf Ziya Günaydın o karın altında kalsın dercesine bana araç vermediler. Ama Allah’a çok şükür bugün kar altında kalmayacak gücümüz var. Öyle ki, don olaylarının yaşandığı gecelerde bile çalışmalarımız sayesinde kayan, kaza yapan araç neredeyse yok. Kış lastiği takmasalar bile araçlar kaymayacak” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum