Eksikliklerini Kavga İle Örtmeye Çalışıyor

AKP Milletvekili Recep Özel’in Isparta yerel basın yayın organlarına yaptığı “Bundan sonra Nevzat Korkmaz ile aynı masaya bile oturmayız” açıklamalarına Milletvekili Korkmaz’dan cevap geldi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Şubat 2013 14:09
Eksikliklerini Kavga İle Örtmeye Çalışıyor

Korkmaz, Recep Özel’in açıklamaları ile ilgili şu değerlendirmelerde bulundu. “Benimle ilgili hayal kırıklığı yaşadığını söyleyen Sayın Özel’e kendisinin Isparta’nın hayal kırıklığı olduğunu, Isparta’ya hiçbir hizmet üretmediğini hatırlatmak isterim.

Aynı masaya oturamayacak kadar ağzımızın bozuk olduğunu söyleyen Sayın Özel’in hepimizin veli nimeti Isparta ve hemşerilerimiz için yaptığı gaflara yeniden bir göz atmasını, hala daha yüzü kızarmadıysa da, birazcık daha “az konuşmaya” özen göstermesini tavsiye ederim. Çünkü konuşmada sıkıntısı olan insanlara “Arif Adam” sanılmaları için susmaları gerektiğini söyleyen atasözlerimiz vardır.

Isparta için onlarca kez işbirliği ve ortak hareket etme davetime böyle nezaketsiz bir üslup ile cevap vermiş olması, Isparta’ya hizmet noktasından uzaklaşıp, kişisel öfke ve garez noktasına geldiğini gösteriyor ki, benim ne dün nede bugün böyle bir zat ile, böyle bir üslup ile asla işim olmamıştır, olmayacaktır. Kendisine benimle uğraşmayı bırakmasını Isparta’ya hizmet etmesini öneriyorum.”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum