El Birliğiyle Onardılar

Büyükkışla Köyünde atıl durumdaki eski okul binası tamir edilerek Eğitim-İkamet merkezi haline getirildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Şubat 2014 13:12
El Birliğiyle Onardılar

Muhtarlıkların talepleri doğrultusunda köylerin alt yapı ve sosyal ihtiyaçlarını karşıladıklarını belirten Merkez Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Figen Beşik; “Eskiden okul olarak kullanılan bu bina taşımalı eğitime geçilmesiyle atıl durumda kalmıştı.

 

Muhtarlığın talebi üzerine tadilatını yaptırarak yeniden işlevsel hale getirdik. Projenin finansmanını Merkez Köylere Hizmet Götürme Birliği karşılarken, köylü vatandaşlarımız da imece usulüyle işçiliğini yaptılar ve Devlet-Vatandaş işbirliğiyle güzel bir çalışma oldu. Büyük Kışla Köyüne hayırlı, uğurlu olsun.” dedi.

 

Büyük bir eksikliğin giderildiğini belirten Büyükkışla Köyü Muhtarı Harun Bulut; “Başta Sayın Valimiz olmak üzere, Merkez Köylere Hizmet Götürme Birliği encümenlerine ve personeline çok teşekkür ediyorum. Burayı eğitim ikamet merkezi olarak kullanacağız.” dedi.

 

Mutluluklarını ifade eden vatandaşlar ise; “Sebep olan herkesten Allah Razı olsun” diyerek çok güzel bir tesisin köye kazandırıldığını söylediler.

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.