El Ele Kış Kermesi

El Ele Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen kış kermesinden elde edilen gelirler, ihtiyaç sahibi aileler ile burs olarak öğrencilere bağışlanacak.

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Şubat 2013 23:13
El Ele Kış Kermesi

Isparta El Ele Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından Isparta Kültür Merkezi Salonu’nda düzenlenen kermeste elde edilecek olan gelir, yardıma muhtaç aileler ile öğrencilere dağıtılacak.

Isparta El Ele Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği sosyal sorumluluk projelerini sürdürüyor.
Geçtiğimiz gün Cumhruyit Caddesi’ndeki Kültür Merkezi Salonu’nda bir kış kermesi düzenleyen dernek üyesi 30 kadın, Canan Aydın başkanlığında yine yardıma muhtaç insanlara ulaşmayı hedefliyor.

Giyim – süs eşyası ve yiyecek üzerine açılan kermeste, A’dan Z’ye her şeyi bulmak mümkün…
Hem satış alternatifi sunulan kermesin asıl amacı olan yardım ve destek kampanyası sonunda elde edilecek gelirin yardıma muhtaç aileler ile burs olarak öğrencilere bağışalanacağını belirten El Ele Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Canan Aydın, “Dernek olara her zaman olduğu gibi yine bir kış kermesi ile ihtiyaç sahiplerine ulaşmak adına kolları sıvadık. Amacımız, elde ettiğimiz gelirlerle maddi ve manevi desteğe ihtiyaç duyanlara yardımcı olmak ve onların ihtiyaçlarını bir nebze de olsa karşılayabilmek. Kermesimiz bugünden (Çarşambadan) itibaren 3 gün boyunca açık olacak. Herkesi bekliyoruz” dedi.

Sabah erken saatlerden akşam 18.00’e kadar açık olacak kış kermesi Cuma günü sona erecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.