El Emeği Göz Nuru Ürünlere İlgi Devam Ediyor

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ın talimatıyla belediyenin öncülük ettiği Üretici Kadınlar Ev Ürünleri Pazarı’na ilgi devam ediyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Aralık 2011 16:23
El Emeği Göz Nuru Ürünlere İlgi Devam Ediyor

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, bayanların hem aile ekonomisine katkı sağlaması hem de becerilerini sergilemelerine fırsat oluşturmak için hazırlattığı projeye ilgi büyük.

Hem ev kadınları hem de Isparta halkı tarafından ilgi gösterilen Üretici Kadınlar Ev Ürünleri Pazarı’nın son misafirleri arasında ise Türk Kadınlar Birliği’ne üye yurdun dört bir yanından gelen kadın temsilcileri oldu. Bir süre stantları gezen ve ardından alışveriş yapan kadınlar bu modeli kendi illerinde de uygulanabilirliği noktasında kendi aralarında görüş alışverişinde bulundular.

Isparta Belediyesi tarafından yaklaşık iki yıl önce ev hanımlarına yönelik başlatılan proje kapsamında hanımlar evlerinde ürettikleri gıda ve tekstilden oluşan hünerlerini halka sunuyor. Böylece ev hanımları ürettikleri ürünlerin satışını Valilik arkasında Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın talimatlarıyla kurulan Üretici Kadınlar Ev Ürünleri Pazarı’nda yaparak ev ekonomilerine de katkı sağlama imkânı buluyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.