El Emeklerini Satışa Sundular

El Emeklerini Satışa Sundular

Yayınlanma:
El Emeklerini Satışa Sundular

İş-Kur Isparta İl Müdürlüğü, Halk Eğitimi Merkezi ve Kadın ve Demokrasi Derneği Isparta şubesi iş birliği ile kadınların el emeği göz nuru eserlerin satıldığı sergi Isparta Valiliği önünde bulunan 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı’nda açıldı.

Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu, Isparta  Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz ile birlikte sergiyi gezerek, İş-Kur ve KADEM yetkililerinden proje ile ilgili bilgi aldı.

Vali Seymenoğlu, kadınların ekonomik olarak kendi ayakları üzerinde durmaları adına her türlü desteği vermeye devam edeceklerini kaydetti. 

İş-Kur Isparta İl Müdürü Mustafa Höke, projenin kadınların istihdama katılmaları adına ve gelir getirmeye yönelik olduğunu belirterek, meslek öğrenen kursiyerlerin açılan sergide  kendi ile eserlerini sattıklarını söyledi.

Höke, kadınların aile ve ülke ekonomisine katkı sağlamaları adına her türlü desteği vermeye devam edeceklerini belirterek  projede çıkmasında desteklerini esirgemeyen Vali Ömer Seymenoğlu ve diğer ilgililere teşekkür eti. 

Kuruluş amaçlarının kadınların hayatına dokunmak olduğunu söyleyen Kadın ve Demokrasi Derneği Isparta Şube Başkanı Gonga Kayacan, iki gün sürecek olan sergide ilk gün satışların oldukça iyi olduğunu belirterek, serginin 7 Temmuz tarihine kadar Valilik önünde açık kalacağını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum