Elektriği Daha Ucuza Mal Edin

İpragaz Antalya Bölge Yöneticisi Emre Özoğulları, Birebir Enerji İpragaz Elektrik Isparta Bölge Bayisi Hakan Demirtaş'ı ziyaret etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Ekim 2014 17:15
Elektriği Daha Ucuza Mal Edin

Isparta'da yapılan çalışmalara ilişkin bilgi veren Demirtaş, vatandaşların elektriği daha ucuza kullanabilmeleri için çabaladıklarını belirterek, elektrikte yüzde 10 indirim yaptıklarını söyledi.

İpragaz Antalya Bölge Yöneticisi Emre Özoğulları, Isparta'da yaptığı başarılı çalışmaları nedeniyle Birebir Enerji İpragaz Elektrik Isparta Bölge Bayisi Koordinatörü Hakan Demirtaş'ı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Demirtaş, Isparta'da elektriği yüzde 10 daha ucuza verdiklerini söyledi.

Demirtaş, "Vatandaşlarımızı maddi açıdan biraz daha rahatlatmak için elektriği yüzde 10 daha ucuza veriyoruz. Bize abone olmak isteyen vatandaşlardan hiçbir ücret almıyoruz. Sadece nüfus cüzdanı fotokopisi ve elektrik faturasının fotokopisi yeterli. Hiçbir şekilde abonelik, tesisatlarda değişiklik ya da vatandaşları mağdur edecek farklı girişimlerde bulunmuyoruz. Ayrıca elektrik faturalarının ödenmesi konusunda da bir ay kadar uzun bir süre veriyoruz. Faturayı kestik, 3-5 gün içerisinde ödeyin demiyoruz. Ay içinde ödeme zamanını vatandaşlarımız kendileri belirliyor." dedi.

Kendilerini tercih eden müşterilere teşekkür eden Demirtaş, "Müşterilerimizin memnuniyetliği bizim için çok çok önemli. Nitekim geri dönüşümlerde alıyoruz. Birçok vatandaşımız bizden memnun olduklarını belirtiyor. Bizi tercih eden vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

İpragaz Antalya Bölge Yöneticisi Emre Özoğulları ise, Isparta yapılan çalışmaları yakından takip ettiklerini ve takdirle karşıladıklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.