Elektrik Akımına Kapıldılar

Elektrik Akımına Kapıldılar

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Eylül 2015 11:34
Elektrik Akımına Kapıldılar

Hüyüklü’de birnşaatın betonunu dökmeye hazırlanan mikser operatörü ve yardımcısı makinenin elektrik tellerine temas etmesi üzerine akıma kapılarak yaralandı.

Yalvaç ilçesine bağlı Hüyüklü beldesinde kasaba içerisinden geçen çayın onarım inşaatına beton dökmek için mikseri hazır hale getirmeye çalışan operatör Ramazan Bekçi (30) ile yanında bulunan Rıdvan Bütün isimli 22 yaşındaki personel elektrik akımına kapılarak ağır yaralandı.

İnşaat alanının üzerinden geçen elektrik tellerine dikkat edilmemesi üzerine mikserin uzaktan kumanda ile açılmaya başlandığı sırada bir anlık dalgınlıkla mikser elektrik tellerine temas etti. Orta gerilim hattı ile temas eden mikser iletken görevi görerek kumandayı kullanan operatör ile mikserin ucunu eliyle yönlendirmeye çalışan personel akıma kapıldı.

Elektrik akımına kapılarak yaralanan işçiler orada bulunan vatandaşlar tarafından emniyete alınırken olay yerine çağrılan sağlık ekipleri işçileri hastaneye kaldırdı. Hastanede tedavi altına alınan Ramazan Bekçi ve Rıdvan Bütün’ün tedavilerine devam edildiği bildirildi.

Edinilen bilgilere göre kasaba içerisinde bulunan derede tadilat çalışması yapıldığı işçilerinde buraya beton dökmek üzere geldikleri olayın bu esnada meydana geldiği haber verildi.

Nurettin Arkan / Yalvaç

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.