Elektrik Kesintisi Yapılacak

Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. Isparta İl Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, bazı bölgelerde yapılacak olan çalışmalar nedeniyle 25 Eylül 2013 Çarşamba günü elektrik kesintisinin yapılacağını aktardı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Eylül 2013 18:01
Elektrik Kesintisi Yapılacak

Açıklmada kesintinin sabah 06.00 ile 07.30 saatleri aasında olacağı belirtildi. Çalışmaların planlanan süreden daha erken bilmesi halinde, yeniden enerji verilmesinin mümkün olabileceği belirtilen açıklamada, insanların can ve mal güvenliği açısından dikkatli olmaları ifade edildi.

KESİNTİ YAPILACAK SEMTLER VE BÖLGELER:
Eğirdir ilçe merkezi tamamı, Pazarköy, Sarıidris, Gökçehöyük kasabaları,
Mahmatlar, Sorkuncak, Bağacık, Yılgıncak, Havutlu, Bağıllı, Çay, Akdoğan, Ağılköy, Balkın, Tepeli, Eyüpler, Yuvalı, Serpil, Yukarı Gökdere, Kırıntı, Akbelinli, Aşağıgökdere, Akpınar, Sipahiler köyleri ve mahalleri, Sütçüler ilçe merkezi, kasabaları ve köyleri, Aksu ilçe merkezi, kasabaları ve köyleri, Sütçüler HES, Aksu HES, Yaylabel HE5, Aysu ve Pınarsu fabrikaları, Bahçe Kültürleri, Baysallar Alabalık ve Nurettin EP.SOY, Ece, Meta-Mar, BG Taş Madencilik mermer farikaları, Aitan Plastik Kasa fabrikası, Mutsan Kaya Kereste fabrikası, Aksu Belediye, Osmanoğlu, Serpil Buzhane, Köprülü, Erdoğanlar, Yuvalı, Okutanlar, Serpil Köyü Ana Meyve 1-2, Y.Gökdere, Kırıntı, Eyüpler Eymenler, Balkırı, Yuvalı, Çayköy, Sarıidris Soğuk hava Depolan, Burdur Bucağa Bağlı Kızıllı Köyü ve Mahalleleri, Antalya Manavgat'a Bağlı Yeşilbağ ve Değirmenözti Köyleri ve mahalleleri, Gelendost sulama birliği

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum