Eleştirenlere Cevap Verdi

AK Parti Milletvekili Adayı Said Yüce, Isparta’ya olan sevgisinin yakınlığının bilindiği için Isparta’dan aday gösterildiğini söyledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Eylül 2015 15:14
Eleştirenlere Cevap Verdi

AK Parti’de ikinci sıradan aday gösterilen Said Yüce, adaylık sürecine ilişkin ve Ispartalı olmadığından ötürü muhalefet kanadından gelen eleştirilere yönelik açıklamada bulundu.

Merzifon’da doğduğunu babasının dedesinin Osmanlı’nın son meclisi Meclisi-i Mebusan da Isparta Aydın Denizli bölgesinde ciddi hizmetleri olmuş bir vekil olduğunu belirten Yüce, “Ben çocukluğumdan bu yana yılda bir çok kez Isparta’ya gelirdim. Isparta’ya uzak birisi değilim. Burayı gerçekten seviyorum. Belki bazı yerlerini bana Isparta’ya yabancı diyenlerden daha iyi bildiğimi iddia edebilirim. Bilmek ayrı sevmek ayrı bir şey. Bu şehir mübarek bir şehir. Her türlü hizmete layık bir şehir. Ben geçmişte gazetecilik yaptım. Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’ni bitirdim. TBMM’den, Başbakanlıkta Basın Müşavirliği görevinde bulundum. 8 yıldır Barla Platformu Başkanlığı görevini yürütüyorum. Barla dünyada tanınan bir yer. Senede 500-600 bin kişini ziyaret ettiği bir yer. Bu da tabi Ispartamızı için bir şanstır. Isparta’nın her meselesini yakinen takip etmek istiyorum” dedi.

CHP ÖNCE GEÇMİŞİNE BAKSIN
CHP İl Başkanı’nın kendisi hakkındaki açıklamalarını okuduğunu kaydeden Yüce, “Tabi biz sadece yapacağımız hizmetleri söylemiyoruz. Tek parti döneminde CHP’nin bu millete eziyetler etti. Ağır zulümler yaptı. Onlar önce kendi geçmişlerine, yaptıklarına baksınlar” diye konuştu.

BAŞBAKANIMIZ BURAYA FAYDALI OLACAĞIMI DÜŞÜNMÜŞ
AK Parti Genel Merkezinin kendisini yaptığı işleri bildiğini aktaran Yüce, “ Tüm Isparta genelinde hatta dünya çapında ulusal uluslar arası toplantılara iştirak ettim. Isparta’ya olan sevgimi, yakınlığımı Başbakanımız biliyorlar. Burada faydalı olacağımı düşünmüş olmalılar. Onların takdiriyle oldu” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum