Eleştirilere Yerel Basını Küçümseyerek Cevap Verdi!

SDÜ YBEM Müdürü Orhan Adıgüzel, son günlerde kurumu hakkında yapılan eleştirilere yerel basını küçümseyerek cevap verdi. Adıgüzel, “Vizyonumuz gereği ulusal basında eleştirilmek isterdik” dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Aralık 2013 17:32
Eleştirilere Yerel Basını Küçümseyerek Cevap Verdi!

Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Yaşam Boyu Eğitim Merkezi (YBEM) Müdürü Orhan Adıgüzel, katıldığı bir televizyon programında YBEM hakkında gündeme gelen eleştirilere cevap verdi.

Adıgüzel, yerel basını küçümsediği açıklamasında “Vizyonumuz gereği ulusal medya tarafından eleştirilmek isterdim. Tabii ki de bir şeyin başarısında yerel medya da önemli. Basında çalışan arkadaşlarımızla anlaşmalarımız sürüyor. Diyalog sıkıntısı çeken arkadaşlarımız var. Gelsinler görüşelim. YBEM her zaman zeytin dalı uzatıyor. Çekilen tek sıkıntı bizce diyalog sıkıntısı” diye konuştu.

Hatırlanacağı üzere YBEM’nin ticari faaliyetleri eleştiri konusu olmuş, özel teşebbüsteki sektör temsilcileri gibi elektrik, su, kira, vergi, personel gideri ve benzeri mali külfetlerin altına girmeden üniversitenin imkanlarını kullanarak ticari faaliyetler yürütmesi konunun muhatapları tarafından ‘haksız rekabet’ oluşturmakla suçlanmıştı.

Adıgüzel o eleştirilere “Eğitimi arz ediyoruz, insanlarımızın memnunluğuna bırakarak bu değirmeni döndürüyoruz takdir edersiniz ki biz, Özal’la birlikte düşüncede hürriyet, teşebbüste hürriyet ve inançta hürriyeti içselleştirmiş bir ülke olduk” diye cevap verdi. Adıgüzel, "Dünyanın en büyük dağı Everest ise biz o zirveye çıkarken ayağımıza takılan çakıl taşlarını pek önemsemiyoruz" dedi.

HEDEFİNİZ YAŞAM BOYU TİCARET Mİ? haberi için tıklayın

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
32 Yorum