Elif Adanır Aday Adaylığını Açıkladı

Davamız AK, Sevdamız AK...

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Şubat 2015 17:09
Elif Adanır Aday Adaylığını Açıkladı

Isparta Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nde Radyoloji uzmanı olarak çalışırken, Milletvekili aday adaylığı için istifa eden Elif Adanır, bugün AK Parti İl Teşkilatında aday adaylığını açıkladı.

NEDEN SİYASET?
Adanır, "Neden siyaset sorusunu öncelikle cevaplamak istiyorum. Benim mesleğim çok sosyal bir meslek . Her zaman insanlarla iç içe bulunduğumuz bir meslek. Gençliğimden beri hep siyaseti yakından takip etmiş, olaylar hakkında kendimce yorumlar getirmişimdir. Hayalimde siyasete girmek hep vardı. Ancak kendi mesleğimi de bir süre icra etmeden bu alana geçmek istemedim. Çünkü hekimlik kutsal bir meslek hastaların ihtiyaçları oldukları zaman yanlarında olmak ve dualarını alabilmek çok ulvi bir duygu.

SAĞLIKTA DÖNÜŞÜMÜ GERÇEKLEŞTİREN
AK PARTİ'DE SİYASET YAPACAĞIM
Ak Parti’yi kurulma aşaması hatta Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın parti kurma söylentilerini duyduğum günden beri canı gönülden desteklemekteyim. 2002 Kasım seçimlerinden beri Ak partinin gerçekleştirdiği icraatları takip etmekteyim . Özellikle sağlıkta gerçekleştirilen reformlar anlatmakla bitmez. Halkımızın ilaç almak için sigorta hastanelerinde kuyrukta saatlerce beklediklerini gösteren haberler, televizyon programları, yayınlar hala hafızalarımızda. Türkiye o günleri unutmadı. Artık halkımız isteği özel ya da kamu hastanelerinden istediği hekime sıra alabilmekte ve muayenelerini tamamladıktan sonra direkt eczaneye giderek ilaçlarını alabilmektedir. Ak parti insana insan olduğunu hatırlatmış ve insana yakışan değeri göstermiştir. İnsanlarımız artık hak ettiği sağlık hizmeti için çile çekmemekte, hastane kapılarında rehin kalmamaktadır. Sağlıkta bu dönüşümü gerçekleştiren Ak parti saflarında siyasete ilk adımı atmam gerektiğine karar verdim.

ERDOĞAN VE DAVUTOĞLU CESARETLENDİRDİ
Gerek şimdiki cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın kadınların siyasette aktif rol almaları konusundaki tavsiyeleri, Gerekse başbakanımız Sayın Prof Dr Ahmet Davutoğlu’nun mecliste daha fazla kadın milletvekili görmek istedikleri konusundaki beyanları benim bu süreçteki kararımı olumlu yönde etkilemiş ve cesaretlendirmiştir..

EN SON 17'NCİ DÖNEMDE KADIN MİLLETVEKİLİ
Isparta en son 17. Dönemde Ankara’ya Fatma Mihriban Erden hanımefendiyi milletvekili olarak yollamış, daha sonraki dönemlerde hiç kadın milletvekili olmamıştır.

ARTIK ISPARTA'DAN DA BİR
KADIN ADAY MECLİSE GİTMELİDİR
Artık Isparta’dan bir kadının meclise gitmesinin zamanı geldi diyorum ve demokratik hakkımı kullanarak aday adaylığımı ilan ediyorum. Eğer teşkilatlarımız destekler , büyüklerimiz uygun görürse Isparta’dan milletvekili olmak istiyorum. Milletvekili olursam hükümetimizin yaptığı güzel hizmetlerin uygulayıcısı olmam yanında öncelikli çalışma alanım kadın hakları, ailenin korunması ve bağımlılık yapan maddelerle mücadele olacaktır.

DAVAMIZ AK SEVDAMIZ AK
Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlunun dediği gibi davamız Ak sevdamız Ak tır. Önümüzdeki seçim sürecinin Ispartamıza ve Türkiyemize hayırlı olmasını diliyorum. Tüm aday adayı arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun" dedi.

ELİF ADANIR KİMDİR?
Ben Elif Adanır. 1971 Antalya doğumluyum . İlk, orta ve lise öğrenimimi Antalya ‘da tamamladım. Akdeniz Üniversitesi Tıp fakültesini kazandım. 1994 yılında Akdeniz üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldum. 1999 yılına dek Trabzon’da pratisyen Hekim olarak çalıştım. Aynı yıl TUS da Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp fakültesi Radyoloji bölümünde uzmanlık eğitimine başladım. 2003 yılında uzmanlık eğitimimi tamamlayarak Radyoloji uzmanı oldum. 6 ay Afyon’da özel bir hastanede çalıştıktan sonra Burdur Sosyal Sigortalar Hastanesine atandım .2005 yılından beri de Isparta Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinde Isparta halkına hizmet vermekteyim. Evli ve 2 çocuk annesiyim

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum