Elimden Geleni Yaptım

Devler Ligi'nde ilk kez forma giyen Galatasaray'ın genç kalecisi Eray İşcan, "Bana güvendiler ben de elimden geleni yaptım" dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Kasım 2013 11:57
Elimden Geleni Yaptım

Şampiyonlar Ligi'nde ilk kez forma giyen Galatasaray'ın genç kalecisi Eray İşcan, maçın ardından konuştu. Kendisi için önemli bir tecrübe olduğunu belirten Eray, "Kurtardığım karşı karşıya pozisyondan sonra kendime güvenim geldi" dedi.

"BANA GÜVENDİLER, BEN DE ELİMDEN GELENİ YAPTIM"
Şampiyonlar Ligi B Grubu 4. maçında deplasmanda Kopenhag'a 1-0 mağlup oldukları maç sonrası açıklamalarda bulunan Galatasaray'ın genç kalecisi Eray İşcan, "Öncelikle Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk maçımdı. Biraz heyecan vardı ama fazla stres yapmamamı söyledi Mancini ve Taffarel. Bana güvendiler ben de elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım.

Maça gelince de erken gol yedik. Bu biraz moral ve motivasyonumuzu düşürdü. İkinci yarı kendimize geldik ve iyi bir maç oynadığımızı düşünüyorum. Artık önümüzdeki maçlara bakacağız." diye konuştu.

"OYNAYARAK ÖZGÜVENİMİ KAZANACAĞIM"
Kopenhag maçındaki karşı karşıya pozisyonu kurtardıktan sonra, kendine güveninin geldiğini ifade eden Eray İşcan, "Tabi oynayarak özgüvenimi kazanacağım ama önümde Muslera gibi bir kaleci var. Ben onlardan bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum. Böyle şans geldikçe kendimi göstermeye çalışıyorum. Gösterdimse ne mutlu bana" ifadelerini kullandı.DANİMARKA BASINI DALGA GEÇTİKopenhag - Galatasaray maçı öncesi Danimarka basınının gündeminde genç kaleci Eray İşcan vardı. Gazeteler Muslera'nın sakatlığında Galatasaray kalesini koruyan Eray'ın, kazandığı yıllık ücrete vurgu yaptı.Haberde, "Parken Stadı'nda sosisli sandiviç satanlar bile daha çok kazanıyor" ifadelerine yer verilirken genç kalecinin yıllık kazancının Drogba, Melo, Burak, Wesley Sneijder ve Muslera'nın çok altında kaldığı kaydedildi.EN AZ PARA KAZANAN FUTBOLCUGalatasaray'ın ligde ve Avrupa'daki bu sezon kaderini belirlecek maçlarda büyük sorumluluk alacak olan Eray İşcan aylık, 2.500 liralık geliriyle kadronun uzak ara en az para kazanan futbolcusu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.