Elimizden Gelen Çabayı Sarf Ettik

Elimizden Gelen Çabayı Sarf Ettik

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Ağustos 2015 11:35
Elimizden Gelen Çabayı Sarf Ettik

CHP Isparta Milletvekili İrfan Bakır 17-23 Ağustos tarihleri arasında Uluborlu, Senirkent, Eğirdir ve Sütçüler ilçelerini ziyaret etti. Hafta başında çalışmalarına Uluborlu’ ya bağlı Dereköy, Küçükkabaca ve İleydağı köylerinde başlayan İrfan Bakır, Salı günü ise Senirkent Merkez, Garip, Yassıören ve Uluğbey’ de hemşehrilerimizle buluştu. Çarşamba günü Isparta merkezde yapılan çalışmaların ardından, Perşembe Eğirdir ve köyleri, Cuma günü ise Sütçüler ve köylerinde çalışmalarına devam etti.

Yapılan çalışmalar boyunca vatandaşlarımızla özellikle terör eylemleri ve koalisyonun neden kurulamadığına ilişkin sohbetler yapıldı. Isparta Milletvekili İrfan BAKIR konuya ilişkin şunları ifade etti.

‘’ CHP bütün iyi niyetiyle, ülkemizin çıkarları doğrultusunda uzun vadeli bir hükümet kurulması için elinden gelen çabayı sarf etti. Genel Başkanımız Kemal KILIÇDAROĞLU’ nun da belirttiği gibi CHP gerekirse oy kaybetmeyi bile göze alarak memleket için taşın altına elini koymaktan çekinmemiştir. Ancak görüşmelerin nihayetinde masaya bir koalisyon teklifi gelmemiştir. Sonuç olarak değerlendirmeyi yüce milletimiz yapacaktır. İçinde bulunduğumuz ortamda yapılacak seçimin memlekete fayda getirmeyeceği açıktır. Ancak yapılacak bir seçimde de millete gidip yaşananları anlatmak ve daha güçlü bir CHP grubu oluşturmak içinde yetki istemeye hazırız. CHP olarak her zaman milletimiz ve devletimizin çıkarlarını parti çıkarlarının önünde tuttuk, sonuna kadar da tutmaya devam edeceğiz.’’

Milletvekili Bakır haftasonu Isparta’ da katılacağı programların ardından Ankara’ ya dönecek.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum