Ellerinizi Çocuklarımızın Üzerinden Çekin!

MHP Genel Başkan Yardımcısı , Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Üyesi Avrupa Birliği Uyum Komisyonu Katip Üyesi, Türkiye - Avrupa Birliği Karma Parlamento Komisyonu Türk Grubu Üyesi Ankarar Milletvekili Zuhal Topçu Ispartaya geldi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Kasım 2013 12:19
Ellerinizi Çocuklarımızın Üzerinden Çekin!

Burdur da düzenlenen bir konferansa katıldıktan sonra İl Başkanı İsa Yalçının davetlisi olarak Isparta'yı ziyaret eden Topçu, MHP il binasında partililer ve basın mensupları ile bir araya gelerek gündeme dair açıklamalarda bulundu.

İktidar Partisini ”Ellerini çocuklarımızın ve gençlerimizin üzerinden çek” diye uyaran Topçu 11 yıllık AKP iktidarında ülkenin geldiği nokta bellidir.”dedi.

Türkiye'nin önemli sorunları bulunduğunu, bunlardan birinin de eğitim olduğunu söyleyen Topçu Eğitimin, AKP iktidarında üzerinde en fazla değişimin yaşandığı alanların başında geldiğini belirterek her sene sınavların, kuralların değiştiğini aktardı.

Eğitim alanında yapılmaya çalışılan değişiklerden birinin de dershanelerin dönüştürülmesi olduğunu dile getiren Topçu, "Dünya Bankası'nın dershanelerin kurtarıcı rol oynadığı yönünde açıklamaları var. Burada heder olan, telef olan bu gençliktir. Sürekli sistem değişiyor" diye konuştu.

Topçu, “Bir yıl önce 4+4+4 sistemi ile küçücük çocukları okullara yazdırdılar.İtiraz edenlere günlük 15 tl ceza kesileceğini söyleyerek oyun çocuklarını sıralara oturttular.Bunun yanlış bir uygulama olduğunu defalarca söylememize rağmen dikkate almadılar.Bu sene ne oldu?Bizimdediğimize geldiler.Uygulamanın yanlışları ortaya çıkınca gayet rahat bir tavırla geri çekip isteyen veli göndermeyebilir dediler.AKP nin iktidara geldiğinde okula başlayan bir çocuk bu gün 11 yıllık bu iktidar döneminde eğtim sistemindeki aksaklık ve yanlış uygulamalar sayesinde bocalamakta depresyona girmektedir.Aileler zor durumdadır.Sınav sistemini kaldıracağız diyerek iktidara gelen AKP maalesef sınavları çarparak daha da artırmıştır” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum