Elma Bahçelerine Habersiz Denetim

Elma Bahçelerine Habersiz Denetim

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Eylül 2020 14:32
Elma Bahçelerine Habersiz Denetim

Tüm dünyada devam eden ve fiziksel temas, solunum vb. yollarla çok hızlı bir şekilde bulaşarak enfekte olan insan sayısını hızla artıran Koronavirüs (Covid-19) salgınının İlçemiz sağlığı açısından oluşturduğu riskleri yönetebilmek ve en aza indirebilmek adına Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik elma bahçelerinde habersiz bir denetim gerçekleştirdi.

Kaymakam Çelik, Balkırı Köyünde elma bahçesi sahiplerinin ve çalışanların geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen, elma hasat sezonunda mevsimlik tarım işçilerine yönelik Koronavirüs (Covid-19) Salgın Tedbirleri konulu toplantıda alınan kararlara uyulup uyulmadığını denetledi.

Denetimde elma bahçesi sahiplerinin ve çalışanların; her alanda maske taktıkları ve sosyal mesafe kurallarına uydukları, çay ve su ikramlarında tek kullanımlık bardaklarda yapıldığı, bahçe sahipleri tarafından çalışanların kimlik bilgilerinin kayıt altına alınarak muhtarlığa bildirildiği görüldü.

Denetim esnasında Kaymakam ÇELİK, elma bahçesinde çalışanlara tedbir kararlarına ve kontrollü sosyal hayat kurallarına uymadıkları takdirde, bu durumdan başta kendileri olmak üzere bahçe sahiplerinin, söz konusu köyün/mahallenin ve ilçemizin olumsuz yönde etkileneceğinin vurgusunu yaptı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.