Elmacı, İşadamlarına Hollanda’yı anlattı (VİDEO)

ISİAD tarafından düzenlenen kahvaltıda Hollanda Hıristiyan Demokratlar Partisi Azınlıklar Konseyi üyesi, Avrupa Parlamentosu Milletvekili adayı Osman Elmacı, Ispartalı işadamlarına Hollanda ticareti ile ilgili çeşitli bilgiler verdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Aralık 2012 14:58
Elmacı, İşadamlarına Hollanda’yı anlattı (VİDEO)

Isparta Sanayici ve İşadamları Derneği tarafından düzenlenen kahvaltıda Hollanda Hıristiyan Demokratlar Partisi Azınlıklar Konseyi üyesi, Avrupa Parlamentosu Milletvekili adayı Osman Elmacı, Ispartalı işadamlarına Hollanda ticareti ile ilgili çeşitli bilgiler verdi.

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Tuncay Engin, ISİAD Başkanı Özcan Pınarcı ve çok sayıda işadamı ve sanayicinin katıldığı toplantıda Avrupa ticareti hakkında çeşitli değerlendirmeler yapıldı.

HALLEDERİZ ABİ DÖNEMİ BİTTİ
Osman Elmacı, Avrupa'da artık hallederiz abi döneminin bittiğini ifade ederek, ticarette prensipli çalışmanın önemine işaret etti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.