Elmaspor Eskişehir Deplasmanına Gidiyor

TVF 3. Lig Büyük Erkekler C grubunda mücadele eden temsilcimiz Elmaspor, Pazar günü Anadolu Üniversitesi ile Eskişehir’de karşılaşacak.

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Kasım 2013 14:19
Elmaspor Eskişehir Deplasmanına Gidiyor

Geçtiğimiz hafta oynadığı 68 Aksaray Belediyespor takımını kendi evinde 3-1 mağlup eden temsilcimiz Elmaspor grubun en zor maçı olan Anadolu Üniversitesi Voleybol Takımına konuk Olacak. Karşılaşma Saat: 15:00’de başlayacak. Maç için araç kaldırılacağı’da gelen bilgiler arasında.

Elmaspor Voleybol Takımı Antrenörü Ahmet Özkoç “ Geçtiğimiz hafta seyircimiz desteği sayesinde 68 Aksaray karşılaşmasını kazasız belasız atlattık, Ama bizim içiçn lig yeni başlıyor. Çünkü bu hafta deplasmanda oynayacağımız Eskişehir Anadolu Üniversitesi Voleybol takımı gurubun güçlü ekiplerinden bir tanesi, İyi bir kadroları var. 3 Maçta 3 galibiyet aldılar. Ben ekibime güveniyorum. Bu maçtan seyircimiz desteğini de arkamıza alarak galibiyetle döneceğimize inanıyorum. Herkesi Eskişehir Karşılaşmasına bekliyoruz. Elmaspor sadece Eğirdir’in değil Isparta’nın voleybolda tek profesyonel takımı, İnşallah hedefimiz olan ikinci lige çıkacağız. her şeyin sırası ve zamanı var şimdi maç maç düşünüyoruz” şeklinde konuştu.

Bu sezon Oynadığı maçlarla Eğirdir Halkının takdirini kazanan Eğirdir Elmaspor, bu sezon kadrosunda şu isimleri bulunduruyor: M. Taha Altınöz, Erdem Kurtuluş, Muharrem Akkemik, Yiğit B. Oskay, Uğur Devrim, Necati Görkem, Enes Özmert, Veli Akyıldırım, Aziz Sayı, Erhan Altınışık, Görkem Pınar ve Mücahit Çavdar.

Grupta Haftanın Diğer Maçları

30.11.2013       13:00         Tedaş EDM - Adana Voleybol
30.11.2013       13:00         Karahisar Bld.- TAI
01.12.2013       14:00         68 Aksaray Bld.- Ürgüp Kapadokya
01.12.2013       15:00         Anadolu Üniv.- Eğirdir Elma

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.