Elmaspor İlk Galibiyetini Aldı

Sezona kötü başlayan ve oynadığı 2 maçı kaybeden kırmızı-yeşilliler, hafta sonu Ankara TVF ile oynayacağı maçı kazanarak ilk galibiyetini aldı

Yayınlanma:
Elmaspor İlk Galibiyetini Aldı

Eğirdir Elmaspor 14 Ekim Cumartesi günü Ankara Beştepe (Voleybol Federasyonu) Salonunda TVF Lisesiyle karşılaştı. Saat 15.00’de başlayan maç Eğirdir Elmaspor'un galibiyetiyle sona erdi (3-0)Voleybol 1’nci ligde mücadele eden Eğirdir Elmaspor, geçen haftayı galibiyetle kapattı. 14 Ekim Cumartesi günü Ankara Beştepe Spor Salonunda oynanan maçta TVF Lisesini 3-0 yendi. Eğirdir Elmaspor birinci, ikinci ve üçüncü seti 25-15 alarak sahadan 3-0 galip ayrıldı.

Elmaspor Bu Hafta Sonu Lider Düzce Belediyespor’u ağırlayacak.               

Akdeniz bölgesinin tek temsilcisi olan Eğirdir Elmaspor bu hafta sonu 21 Ekim  Cumartesi günü Lider Düzce Belediyespor’u ağırlayacak. Eğirdir Kapalı Spor Salonunda saat 14.00’de başlayacak karşılaşmaya bütün spor sever halkımız davet edildi.                

TVF Lisesini 3-0 yenerek mutlu bir şekilde ilçemize dönen ve maç hakkında görüşlerini bildiren  Eğirdir Elmaspor Antrenörü Ahmet Özkoç. “TVF maçı oldukça zevkli ve bir o kadar heyecanlı maçtı. 3-0 yenmenin mutluluğunu sporcularımızla birlikte yaşadık. Bu hafta sonu oynayacağımız Düzce Belediyespor müsabakasına hazırlık niteliğinde bir maç oldu bizim için. Bütün sporcularımızı maça dahil ettik. TVF Lisesi Voleybol Federasyonunun Lisesi. Yetenekli gençleri burada eğitiyorlar. Milli sporcuları da var. Bizim için Düzce maçının antrenmanı gibiydi. Tüm sporcularımızı oyuna alarak maç tecrübelerini artırdık. Şimdi önümüze bakıyoruz. Lider Düzce’yi yenmek için hazırlık yapıyoruz. Seyircimizin de coşkulu desteğine ihtiyacımız var. Tüm spor sever halkımızı maça davet ediyoruz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.