Elmaspor Seri Peşinde

TVF 3.Lig C grubunda mücadele eden temsilcimiz Elmaspor Pazar günü Eğirdir kapalı spor salonunda saat: 15:00 Afyon temsilcisi Karahisar Belediyespor takımını ağırlayacak.

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Kasım 2013 14:09
Elmaspor Seri Peşinde

TAİ galibiyeti ile 3.lige hızlı başlayan temsilcimiz Elmaspor, geçtiğimiz hafta ise Kütahya Gediz Muhipler Fatih Spor Voleybol Takımının Ligden çekilmesi üzerine maç oynamadan geçirdi ve haftayı lider kapattı.

Kırmızı-yeşilliler, pazar günü evinde ağırlayacakları Afyonkarahisar Belediyespor maçında tüm sporseverleri Eğirdir İlçe Spor Salonu’na bekliyor. Türkiye Voleybol Federasyonu’nun düzenlediği Büyük Erkekler 3. Voleybol Ligi’nde mücadele edecek olan Eğirdir Elmaspor 10 Kasım Pazar günü Eğirdir İlçe Spor Salonu’nda oynayacağı maç ile ligdeki galibiyet serisini sürdürmek istiyor Geçtiğimiz maçlarda sergilediği voleybolla Eğirdir Halkının takdirini kazanan Eğirdir Elmaspor, bu sezon kadrosunda şu isimleri bulunduruyor: M. Taha Altınöz, Erdem Kurtuluş, Muharrem Akkemik, Yiğit B. Oskay, Uğur Devrim, Necati Görkem, Enes Özmert, Veli Akyıldırım, Aziz Sayı, Erhan Altınışık, Görkem Pınar ve Mücahit Çavdar.

Eğirdir Elmaspor Antrenörü Ahmet Özkoç yaptığı açıklamada “ İlk hafta maçımızda kazanmamıza rağmen bir çok eksiğimiz vardı. Geçtiğimiz haftayı maç oynadamadın geçirmemiz bizim açımızdan eksikliklerimizi gidermek anlamında faydalı oldu.

Hedefimiz belli hedefimize emin adımlarla ilerlemek için çok çalışmamız lazım. Bu hafta kendi sahamızda ikinci maçımıza çıkacağız, Tüm Eğirdir Halkının desteğini arkamızda hissetmek istiyoruz ve tüm Eğirdir Halkını Elmaspor’umuzu desteklemeye çağırıyorum. Birlik ve beraberlik sayesinde Elmasporumuzu hak ettiği yere getireceğimizden eminim” dedi.

Haber: Emrah ÇELİK

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.