Emekçileri Unutmayın!

STK ve Meslek Odarına Çağrı

Yayınlanma:
Emekçileri Unutmayın!

CHP Merkez İlçe Başkanı Erdal İnceayan, STK ve meslek odalarına seslenerek “Normal şartlarda sizlere aidat ödeyen sektör emekçilerini unutmayın. Onların sizin desteğinize ihtiyacı var” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Isparta Merkez İlçe Başkanı Erdal İnceayan, yaptığı yazılı açıklamada; “İçinden geçtiğimiz durum zor, meşakkatli ve bir o kadar da dikkat ve titizlik gerektiren ciddi bir süreç. Ancak, devlet imkanlarının ve önlemlerinin aksaması, zamanlamada oluşan plansızlıklar Sivil Toplum Örgütlerinin varlığının öne çıkmasına neden olmuştur.

Toplumun sosyal güvenceleri olarak normal zamanda kendilerini her ortamda gördüğümüz odalar, sendikalar ve dernekleri istisnai birkaç sivil toplum örgütümüz haricinde ortalarda göremiyoruz. Sivil Toplum Örgütleri emekçisini unutmamalı. ‘’Emek en yüce değerdir’’ Normal zamanda üye aidatı ve bağış alan bu kuruluşların bu günler için düşündüğü veya düşünmesi gereken bir tasarrufun olduğundan da şüphem yoktur. Dolayısı ile böyle bir günde çalışamayan Berber, terzi, hizmet sektöründeki kahvehaneler, v.s. yerlerde çalışan yurttaşlarımızın çeşitli gereksinimlerine destek vermeleri zaruri bir görevdir. Zira, sivil toplum örgütlerinin itibarı ve güvenilirliği böyle zamanlarda test edilir.

Partimizce oluşturulan kriz masası marifetiyle ilimizde bir çok ailenin bu tür sorun ve problemlerini her gün dinliyor, büyük bir bölümüne çareler arıyor, bizi aşan kısımlarını ise, ilgili makamlara süratle iletiyoruz. Özellikle Valiliğimizin bu başvurularımıza göstermiş olduğu ilgi alaka ve ciddiyet çok sevindiricidir.

Isparta CHP Merkez İlçe Başkanlığı olarak başta İl Başkanımız, İl ve İlçe Kadın Kolları Başkanlarımız ve Gençlik Kollarımızın sosyal medya destekleri ile eksik alanları doldurmaya devam ediyoruz. Tüm Ispartalı hemşerilerimizden daha dikkatli duyarlı ve ikazlara mutlaka uyarak bu süreci sağlık ve kontrol içerisinde atlatmalarını temenni eder, selam ve saygılarımı sunarım” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum