Emekli Maaşları Bayramdan Önce Ödenecek

Memur emeklilerinin ikramiyelerini 7 Haziran'da, SSK emeklilerinin ise 8 Haziran'da alabileceklerini söyleyen Bozdağ, "11-12-13 Haziran'da SSK ve Bağkur emeklilerimiz maaşlarını alacaktır" dedi.

Yayınlanma:
Emekli Maaşları Bayramdan Önce Ödenecek

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, Bakanlar Kurulu sonrası düzenlenen basın toplantısında emeklilere müjdeyi verdi. Memur emeklilerinin ikramiyelerini 7 Haziran'da, SSK emeklilerinin ise 8 Haziran'da ikramiyelerini alabileceklerini söyleyen Bozdağ, "11-12-13 Haziran'da SSK ve Bağkur emeklilerimiz maaşlarını alacaktır" dedi.

Emekli Maaşları Bayramdan Önce Ödenecek

Bozdağ, memur emeklilerinin ikramiyelerini 7 Haziran'da, SSK emeklilerinin ise 8 Haziran'da ikramiyelerini alabileceklerini söyledi. Emekli maaşlarının da bayramdan önce ödeneceğini belirten Bozdağ, "11-12-13 Haziran'da SSK ve Bağkur emeklilerimiz maaşlarını alacak" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.