Emekli Polisin Çalınan Silahı Bakın Nereden Çıktı?

Kafeler Caddesi’nde alkollü bir işletmede çıkan kavgada kullanılan silahın Antalya’nın Manavgat ilçesinde emekli bir polis memuruna ait olduğu ortaya çıktı. Emekli polisin silahını çaldırdığı ve emniyette çalıntı kaydı olduğu da öğrenildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Mayıs 2013 17:01
Emekli Polisin Çalınan Silahı Bakın Nereden Çıktı?

Kafeler Caddesi’nde alkollü bir işletmede çıkan kavgada kullanılan silah Antalya’nın Manavgat İlçesi’nde emekli bir polise ait çıktı. Emekli polisin silahını bir süre önce çaldırdığı ve silahla ilgili emniyette çalıntı kaydı bulunduğu da öğrenildi.

Konuyla ilgili olarak Ajans32 muhabirinin edindiği bilgilere göre; Kafeler bölgesinde alkollü bir işletmede çıkan kavgada olay yerine gelen polis ekipleri O.P., M.Ç., S.Ş.,A.B. ve A.R.S. isimli şahısları yakaladı.

Olaya tanık olan E.C. isimli şahısın üzerinden O.P’nin kullandığı iddia edilen Ruger Marka tabanca ele geçirildi.

O.P. isimli şahıs çıkarıldığı adli makamlarca adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Olayda kullanılan Ruger marka tabancanın ise Antalya’nın Manavgat ilçesinde ikamet eden emekli bir polis memuruna ait olduğu ve emekli polis memurunun silahını bir süre önce çaldırdığı öğrenildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
ASAYİŞ